Πτήση – εφιάλτης της Hawaiian Airlines με 36 τραυματίες από έντονες αναταράξεις

19 Δεκεμβρίου 2022 11:50

Τουλάχιστον 36 επιβάτες σε πτήση της Hawaiian Airlines τραυματίστηκαν με ορισμένους από αυτούς μάλιστα να μεταφέρονται στα επείγοντα, εξαιτίας σοβαρών αναταράξεων.

Οι αναταράξεις σημειώθηκαν περίπου 15 λεπτά πριν το αεροσκάφος προσγειωθεί στη Χονολουλού. Η πτήση από το Φίνιξ της Αριζόνα στη Χονολουλού μετατράπηκε σε πραγματικό εφιάλτη για τους 278 επιβάτες και τα 10 μέλη του πληρώματος.

 {https://twitter.com/shongables/status/1604660260555440130?s=20&t=8zIjno8kNasJoSp9czG9dQ}

Έντεκα ασθενείς ήταν σε σοβαρή κατάσταση, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Επειγόντων Περιστατικών της Χονολουλού. Μεταξύ αυτών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ήταν και ένα παιδί 14 μηνών. Οι τραυματισμοί των ασθενών περιελάμβαναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, ρήξεις, μώλωπες και απώλεια συνείδησης, ανέφεραν οι τοπικές αρχές έκτακτης ανάγκης στη Χονολουλού.

Ο υπεύθυνος της αεροπορικής εταιρίας χαρακτήρισε τις ακραίες αναταράξεις ως μια «μεμονωμένη ανωμαλία» και τόνισε ότι η αεροπορική εταιρεία δεν έχει ξαναδεί κάποιο αντίστοιχο φαινόμενο στην πρόσφατη ιστορία.

ertnews.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos