Άνδρας γρονθοκόπησε ΑμεΑ σε αμαξίδιο έξω από νυχτερινό κέντρο [βίντεο]

24 Μαρτίου 2023 11:54

Έναν άνδρα που γρονθοκόπησε AμεΑ γιατί του πάτησε το πόδι με το αμαξίδιό του κατέγραψε βίντεο, το οποίο έχει προκαλέσει μαζική κατακραυγή.

Το ανεκδιήγητο περιστατικό έλαβε χώρα έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στο Μπρίστολ της Βρετανίας, την περασμένη Παρασκευή

Το υλικό από κινητό που κατέγραψε πελάτης έξω από το μπαρ δείχνει τον νεαρό να χτυπάει τον άνδρα στο αναπηρικό του αμαξίδιο με μια γροθιά. Το θύμα έπεσε στο έδαφος ανάσκελα μετά το σφοδρό χτύπημα.

Ο κακοποιός απομακρύνθηκε γρήγορα στη συνέχεια, μαζί με έναν δεύτερο άνδρα που τον συνόδευε.

Η στιγμή που γρονθοκοπείται AμεΑ:

Το βίντεο έγινε σύντομα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το θλιβερό περιστατικό που σόκαρε τους πελάτες και το προσωπικό ασφαλείας έξω από το μπαρ.

Οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνουν ότι ο δράστης έριξε τη γροθιά αφού το θύμα «πάτησε το πόδι του» με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα παρότι το περιστατικό δεν έχει ακόμη καταγγελθεί στην αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail.

 Ο επιθεωρητής Adam Dolling δήλωσε: «Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει και προβληθεί ευρέως και είναι σημαντικό να ταυτοποιήσουμε τα άτομα που εμφανίζονται στα πλάνα».

«Κάνουμε περαιτέρω προσπάθειες σήμερα για να αναγνωρίσουμε το θύμα και εξακολουθούμε να απευθύνουμε έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να προσέλθει», επισήμανε.

{https://twitter.com/FightHaven/status/1638223955323654144?s=20}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos