Ολλανδία: Εχαναν 16 πόντους δύο λεπτά πριν το τέλος και τελικά κέρδισαν και πήραν και το πρωτάθλημα (Βίντεο)

02 Ιουνίου 2023 11:13

Η Γκρόνιγκεν κέρδιζε 16 πόντους δύο λεπτά πριν το τέλος αλλά ο τίτλος του πρωταθλητή Ολλανδίας κατέληξε στην ΖΖ Λάιντεν με νίκη 82-81

Ενα φινάλε που θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας του μπάσκετ σημειώθηκε πριν από μερικά 24ωρα στην Ολλανδία με την ΖΖ Λάιντεν να κάνει μια επική ανατροπή στον πέμπτο τελικό απέναντι στη Γκρόνιγκεν παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 16 πόντους δύο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Με αντεπίθεση διαρκείας οι παίχτες της Λάιντεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ και τελικά να κερδίσουν με 82-81 χάρη σε δύο βολές σε σχεδόν νεκρό χρόνο.

{https://twitter.com/harris_stavrou/status/1664410465538064385?s=20}

Η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ της Ολλανδίας ήταν γενικά ένα ρόλερ κόστερ για τις δύο ομάδες με την Γκρόνιγκεν να κερδίζει τον πρώτο αγώνα μετά από δύο παρατάσεις και την Λάιντεν να ισοφαρίζει στο δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας.

Το τρίτο παιχνίδι στην έδρα της ΖΖ Λάιντεν έληξε και πάλι υπέρ της Γκρόνιγκεν αλλά στον τέταρτο αγώνα οι παίχτες της λύγισαν και έχασαν με 45-68 με αποτέλεσμα ο τίτλος να κριθεί στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα που έληξε με τον μοναδικό αυτό τρόπο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos