Bon Jovi: Επέστρεψαν με το χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Christmas Isn't Christmas»

20 Νοεμβρίου 2023 15:02

Oι θρυλικοί Bon Jovi επέστρεψαν με το νέο τους χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Christmas Isn't Christmas» που κυκλοφορεί από την Island Records

. Το συγκρότημα ηχογράφησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι σε μια εκκλησία στο Νάσβιλ και είναι η πρώτη τους δουλειά από τότε που ολοκλήρωσαν το 15ο άλμπουμ τους με τίτλο «2020». Είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορούν από τον Οκτώβρη του 2020.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο τραγουδιστής του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Τζον Μπον Τζόβι αποκάλυψε ότι το «Christmas Isn't Christmas» είναι ένα τραγούδι που έγραψε πριν από δύο χρόνια και το αφιέρωσε στους γονείς του που ήταν άρρωστοι και στα παιδιά του.

«Για το συναίσθημα ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι πραγματικά Χριστούγεννα χωρίς ΕΣΑΣ, το οποίο μπορεί να ξυπνήσει πολλές αναμνήσεις στους ανθρώπους», είπε ο ροκ σταρ μέσω βίντεο που μοιράστηκε και πρόσθεσε. «Μου αρέσει επίσης να το αντιστρέφω για να ξέρετε ότι χάρη σε εσάς τα Χριστούγεννα ΕΙΝΑΙ Χριστούγεννα».

{https://www.youtube.com/watch?v=zcr2uNnIPYA}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos