ΗΠΑ: Χορεύοντας ζεϊμπέκικο βγήκε στη σύνταξη ο Έλληνας Διοικητής της Κ-9 στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο

01 Δεκεμβρίου 2023 17:31

Ο Ελληνοαμερικανός βαθμοφόρος ζήτησε να χορέψει με το τραγούδι «Εγώ είμαι Ελληνας» του Νότη Σφακιανάκη

Με ζεϊμπέκικο, «Ζορμπά» και νησιώτικα το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) αποχαιρέτησε τον Διοικητή Κ-9 του Τμήματος Συγκοινωνιών της πόλης, Τζον Πάππας, ο οποίος βγήκε στη σύνταξη μετά από 29 χρόνια υπηρεσίας.

Στην τελετή αποχαιρετισμού, η οποία έλαβε χώρα με κάθε επισημότητα το πρωί της Τετάρτης, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτυ, πλήθος αστυνομικών και φίλων του, έσπευσε προκειμένου να σφίξει το χέρι του απερχόμενου Διοικητή και να του ευχηθεί.

Ηδη από τις 11 το πρωί, στον περιβάλλοντα χώρο έπαιζε ελληνική μουσική, τιμώντας την ελληνική καταγωγή του Πάπας, ενώ στον εσωτερικό χώρο στελέχη του NYPD και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν επιλεγμένα ελληνικά εδέσματα και να τον επισκεφθούν στο γραφείο του, πριν στηθεί το κυρίως τελετουργικό, την οργάνωση του οποίου ανέλαβε το αρμόδιο Τμήμα της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

{https://www.youtube.com/watch?v=ZJjnmN9_eqs&t=75s}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos