ΗΠΑ: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα - Ο τρόμος της οδηγού

17 Μαϊος 2024 11:07

Η 26χρονη Σίντνεϊ Τόμας έμεινε για 1,5 ώρα στο κενό πριν να διασωθεί από πυροσβέστες στο τροχαίο που σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο

Τις στιγμές τρόμου που έζησε η 26χρονη Σίντνεϊ Τόμας στη γέφυρα Clark Memorial Bridge τον περασμένο Μάρτιο όταν το φορτηγό που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός της το οποίο έσπασε τις προστατευτικές μπαριέρες και κρεμάστηκε στο κενό πάνω από τον ποταμό Οχάιο παρουσιάστηκε στο δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση.

Κατηγορούμενος για το τροχαίο ήταν ο 33χρονος Τρέβορ Μπράναμ, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οδηγούσε επικίνδυνα κάνοντας συνεχώς σφήνες, πριν τελικά να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με το φορτηγό.

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φαίνεται η 26χρονη να προσπαθεί να «κρατήσει» το φορτηγό στον δρόμο και τελικά να ουρλιάζει όταν το όχημα κρεμάστηκε στο κενό.

Η Τόμας πέρασε 1,5 ώρα σε αυτή την κατάσταση στην ηλικίας 100 ετών γέφυρα που συνδέει το Λούιβιλ με την νότια Ιντιάνα πριν τελικά να διασωθεί σε μια επικίνδυνη επιχείρηση της πυροσβεστικής.

«Αυτό που είδατε είναι το αποτέλεσμα της ακραίας αδιαφορίας για την ανθρώπινη ζωή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς ή και θάνατο» είπε η κατήγορος Λίεμ Σόκον.

Ο δικαστής αποφάσισε να διατηρήσει την κράτηση του Μπράναμ με εγγύηση 20.000 ευρώ με την υπόθεση να επανεξετάζεται τον επόμενο μήνα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos