Euroleague Final Four: Λετονή δημοσιογράφος ενθουσιάστηκε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

29 Μαϊος 2024 13:29

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 ολόκληρα χρόνια καθώς το βράδυ της Κυριακής υπέταξε την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague και οι φίλοι του πανηγύρισαν τον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο του συλλόγου στο μπάσκετ.

Μπορεί την τελευταία δεκαετία ο Παναθηναϊκός να βρισκόταν μακριά από την κορυφή της Ευρώπης, όμως λόγω της δυναστείας που είχε χτίσει μέχρι και το 2011, είχε δημιουργήσει μια γερή βάση υποστηρικτών όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Στις χώρες τις βαλτικής το μπάσκετ είναι ιδιαίτερα αγαπητό και έτσι αρκετοί φίλοι του αθλήματος από την Λετονία, την Σλοβενία και άλλες χώρες υποστήριζαν τους «πράσινους».

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η δημοσιογράφος Βικτόρια Καμάζα από την Λετονία η οποία βρέθηκε στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο και όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις της στον τελικό, υποστήριζε τον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο που την δείχνει να πανηγυρίζει καλάθια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στην δεύτερη περίοδο που έκαναν την αντεπίθεσή τους. Μάλιστα, κοιτούσε με δέος τους χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στην UBER Arena δείχνοντας στην κάμερα πόσο ενθουσιασμένη είναι με αυτό που βιώνει.

@viktorijakamaza_ That moment when PANATHINAIKOS is back in the game @EuroLeague final four??☘️ #Ifeeldevotion #euroleague #berlin #finalfour #uberaren #everygamematters #panathinaikos #basketball @Panathinaikos BC ♬ original sound - Bigteddy_73

@viktorijakamaza_ In the locker room of the champions @Panathinaikos BC ?@EuroLeague #Ifeeldevotion #euroleague #berlin #finalfour #uberaren #everygamematters #panathinaikos ♬ original sound - ViktorijaKamaza_

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos