Λίβανος: Ασταμάτητο σφυροκόπημα από το Ισραήλ στη Βηρυτό

22 Οκτωβρίου 2024 18:28

Τα ισραηλινά μαχητικά χτύπησαν πολυκατοικία στη Σιδώνα - Το κτίριο είχε εκκενωθεί αρκετά λεπτά νωρίτερα μετά από ενημέρωση από τον στρατό του Ισραήλ προς τους κατοίκους

Ο Νετανιάχου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το σπίτι του μετά το χτύπημα από το drone της Χεζμπολάχ

Τις τελευταίες 48 ώρες είναι ασταμάτητο το σφυροκόπημα του Ισραήλ στην Βηρυτό και τα νότια κυρίως προάστια της πρωτεύουσας του Λιβάνου. Πριν από μερικά λεπτά μαχητικά του Ισραήλ χτύπησαν και διέλυσαν πολυκατοικία στη Σιδώνα. Τα βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενδεικτικά για την ένταση των χτυπημάτων τα οποία δεν στοχεύουν όπως φαίνεται μόνο τις υπόγειες εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ.

Νωρίτερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εκπρόσωπος της Χεζμπολάχ από την Βηρυτό, σημείωσε πως η σιιτική οργάνωση αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την πρόσφατη επίθεση με drone κατά της Πρωθυπουργικής κατοικίας.

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ έδωσε σχετική άδεια στα τοπικά μέσα προκειμένου να δημοσιεύσουν την παρακάτω φωτογραφία που δείχνει τη ζημιά που έχει υποστεί τμήμα της οικίας του από το drone της Χεζμπολάχ. 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos