Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 - Psts.gr

Ο Δήμος Τήνου, σε συνέχεια της απόφασης της ΚΕΔΕ για κλείσιμο των Δήμων επί διήμερο (12, 13/9), ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι παρότι συμμερίζεται απολύτως το πνεύμα της άνω απόφασης, εντούτοις δεν θα προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας του Δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη στη Σύρο και την Πάρο θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη και την Παρασκευή (13 & 14/09) ο Πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα, Jan Voderadsky.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Σπιλάνη, είχε σήμερα (11/09) ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τζώρτζης Μακρυωνίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όταν η ιδιαίτερη τοπική διατροφική παράδοση των κυκλαδίτικων νησιών μας συναντάται με τη μοναδική σιφναιϊκή κουλτούρα φιλοξενίας, αναδεικνύεται αβίαστα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την επιστροφή στα θρανία για χιλιάδες μαθητές σε ολόκληρη τη χώρα σήμανε το πρώτο κουδούνι που χτύπησε το πρωί της Τρίτης 11/9 στα σχολεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την επιστροφή στα θρανία για χιλιάδες μαθητές σε ολόκληρη τη χώρα σήμανε το πρώτο κουδούνι που χτύπησε το πρωί της Τρίτης 11/9 στα σχολεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γνωστή λαϊκή ρήση «κάθε πέρσι και καλύτερα», αν, στον καιρό του Μνημονίου, ισχύει σε όλους τους τομείς, στη δημόσια εκπαίδευση βρίσκει την τέλεια εφαρμογή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αναστολή της λειτουργίας του, την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012, αντιδρά ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκεται η υγεία των κατοίκων της Πάρου και της Αντιπάρου, καθώς το Κέντρο Υγείας Πάρου εδώ και δύο χρόνια συνεχώς αποδυναμώνεται σε προσωπικό, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι τραγικά υποστελεχωμένο, ακόμα και σε γιατρούς άμεσης ανάγκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ευκαιρία της έναρξης των σχολικών μαθημάτων του νέου Σχολικού Έτους 2012-2013, θέλω να απευθυνθώ σύντομα σε όλους τους μαθητές και τους δασκάλους και καθηγητές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos