Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ένας πραγματικά φιλελεύθερος πολιτικός, οραματιστής, υπηρέτης της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού. Στην μακρά του πορεία στην πολιτική ζωή, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργός δικαιώθηκε, ως ο πολιτικός που ήταν μπροστά από την εποχή του. Πάντα ειλικρινής, οξυδερκής και αφοσιωμένος για το καλό της πατρίδας, απέφευγε τους λαϊκισμούς και ομιλούσε την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 2η Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από πρόσκληση του Λιμεναρχείου Πάρου-Αντιπάρου, διοργανώθηκε από τον Ναυτικό όμιλο Πάρου ο καθαρισμός της παραλίας των Λιβαδιών την Κυριακή 28 Μαίου 2017, με την βοήθεια των αθλητών, προοπονητών, φίλων και μελών του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνδρομή τους το Λιμεναρχείο και τον Δήμο Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου Νάουσας σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση "μια τρελή, τρελή...μυθολογία", την Τρίτη, 30-05, στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Νάουσας!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά τα νέα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος για τη Βελτίωση των συνθηκών Παραγωγής και Εμπορίας των προϊόντων της Μελισσοκομίας έτους 2017:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Gulliver's Travel Associates (GTA) διοργάνωσε επίσκεψη γνωριμίας Άγγλων, Τούρκων και Λιβανέζων tour operators και μίας δημοσιογράφου στην Πάρο κατά το διάστημα 24-25 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του για τη τουριστική προβολή και ανάδειξη του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν.Π. 10032, 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαχητικό αεροσκάφος τύπου Mirage 2000 κατέπεσε στις 12:19 το μεσημέρι της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή της Σκοπέλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos