Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Έπειτα από μια απαιτητική σεζόν στο «Φως στο τούνελ» και στις έρευνες δύσκολων υποθέσεων, η Αγγελική Νικολούλη απολαμβάνει άπλετο προσωπικό χρόνο.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 00:45

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Στη σύλληψη 10 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων το τελευταίο εικοσιτετράωρο για αδικήματα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομες οικοδομικές εργασίες, ναρκωτικά, κακομεταχείριση ζώων, παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και παραβάσεις σε καταστήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εως 220 μέτρα θα μετακινηθεί προς το εσωτερικό η ακτογραμμή - Τι αποκαλύπτει η έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - AKTES.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι πρώτες μηνύσεις στο ChatGPT για λογοκλοπή είναι γεγονός. 

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Χαμάς και το Ισραήλ έχουν συμφωνήσει σε ένα πλαίσιο για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα πρώτα υδροπλάνα έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους σε Σκόπελο, Αλόννησο και Σκύρο, πραγματοποιώντας δρομολόγια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και ο σκύλος τους φέρονται να αποκεφαλίστηκαν από τον ίδιο τους τον γιο, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, έφυγε από το σημείο του εγκλήματος καλυμμένος στα αίματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πλούσια ομάδα δράσεων πολιτιστικού χαρακτήρα που ξεκίνησαν πιλοτικά τον περασμένο Απρίλιο και θα ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο, είναι οι «Πιλοτικές Δράσεις Πολιτιστικής Συνταγογράφησης», οι οποίες με θεραπευτικό εργαλείο την θεατρική έκφραση, αποβλέπουν στην ψυχολογική αποφόρτιση των συμμετεχόντων και στην ενίσχυση της ευημερίας τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στη Νέα Υόρκη, που συμπίπτει χρονικά με τις διαβουλεύσεις που γίνονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για επανέναρξη του διαλόγου στο Κυπριακό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύμης για την ύπαρξη ικανού αριθμού αλλοδαπών στη νησίδα Σέσκλι Σύμης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos