Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Τουλάχιστον 5.000.000 ευρώ θα μοιράσει στον νικητή ή τους νικητές της πρώτης κατηγορίας (5+1) το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ στην αποψινή κλήρωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό τη διοργάνωση του Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Λευκών, θα πραγματοποιηθεί στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών στις 5 Αυγούστου και ώρα 21:00, συναυλία υπό τον τίτλο «Από την Όπερα στην Παραδοσιακή μουσική».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον θανάσιμο τραυματισμό 20χρονου Ιταλού προκάλεσε το τροχαίο που σημειώθηκε στις 3:30 περίπου το απόγευμα στο δρόμο Χώρας - Αγερσανί (πίσω από το αεροδρόμιο)...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΚΔΕΠΑ Πάρου και το Σωματείο Φίλων του Μουσείου Γλυπτικής “Ν. Περαντινός” σας προσκαλούν στην εκδήλωση και μουσική βραδιά στη Μνήμη της Ευδοκίας Παπουλή - Δημητροπούλου που θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του Μουσείου Περαντινού στη Μάρπησσα της Πάρου στις 7 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Hellenic Seaways σας ταξιδεύει από Πειραιά προς Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη, από τις 28/08/2017, με έκπτωση έως και 50%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται εντατικά οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι κλιμακίων εφοριακών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με στόχο να εντοπίσουν κρούσματα φοροδιαφυγής στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χθες ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι στους δρόμους της Αθήνας συναντάει χαμογελαστούς και ικανοποιημένους πολίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου κ. Γεωργίου Ραγκούση ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σκιά του θανάτου σκίαζε όλο το νησί. Οι καρδιές όλων σφιγμένες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos