Συναυλία με διεθνώς διακεκριμένους δεξιοτέχνες της μουσικής τέχνης στις Λεύκες Πάρου!

27 Ιουλίου 2017 20:46

Υπό τη διοργάνωση του Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Λευκών, θα πραγματοποιηθεί στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών στις 5 Αυγούστου και ώρα 21:00, συναυλία υπό τον τίτλο «Από την Όπερα στην Παραδοσιακή μουσική».

Διακεκριμένους και καταξιωμένους διεθνώς δεξιοτέχνες της μουσικής τέχνης όπως τον Ανδρέα Χανιώτη, τον Σπύρο Σουλαδάκη, την Έλσα Παπέλη και την Μαριλένα Χρυσοχοίδου με φιλική επίσης συμμετοχή του Θόδωρου Κρητικού σε τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επί σκηνής όσοι βρεθούν στη συναυλία.
Γενική είσοδος 5 €. Τα έσοδα θα διατεθούν για την συντήρηση του Θεάτρου.

Παραθέτουμε ελάχιστα μόνο λόγια για τη δραστηριότητα, τις περγαμηνές το κορυφαίο επίπεδο των συμμετεχόντων καλλιτεχνών που θα τιμήσουν τις Λεύκες με την παρουσία και το ταλέντο τους:

Ο Ανδρέας Χανιώτης, αριστούχος διπλωματούχος του Ωδείου Αθηνών στο βιολί, έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Εθνικό Θέατρο και άλλους σημαντικούς οργανισμούς, έχει δώσει ατομικά ρεσιτάλ στην Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού και έχει διδάξει βιολί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Σπύρος Σουλαδάκης, είναι πολυβραβευμένος πιανίστας με πολλές διακρίσεις και θεωρητικά πτυχία, πιανιστικές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό με καταξιωμένους καθηγητές και σολίστ πιάνου. Έχει αποσπάσει διεθνή βραβεία σε διαγωνισμούς, έχει δώσει πολυάριθμα ρεσιτάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με ευρύτατο ρεπερτόριο της φιλολογίας του πιάνου, του τραγουδιού και της μουσικής δωματίου, έχει έντονη συναυλιακή δραστηριότητα και έχει εμφανιστεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Έλσα Παπέλη, είναι βραβευμένη διπλωματούχος του βιολοντσέλου, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες συναυλίες είτε ως σολίστ είτε ως μέλος ορχήστρας, έχει εμφανιστεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και συμμετάσχει σε φεστιβάλ κλασικής, έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής.

Η Μαριλένα Χρυσοχοίδου, είναι σοπράνο με υπέροχη φωνή έχει παίξει στην Λυρική και στην Καμεράτα και είναι επίσης απόφοιτη της Σχολής Δραματικής Τέχνης του Κουν.

Μη χάσετε αυτή την εξαιρετική συναυλία στις Λεύκες και την ευκαιρία να απολαύσετε τους ξεχωριστούς αυτούς καλλιτέχνες που θα βρεθούν στην Πάρο χαρίζοντας μοναδικές στιγμές του ταλέντου τους.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές πολιτισμού για τις Λεύκες και την Πάρο.

Και αν επιθυμείτε να δειπνήσετε έπειτα παραδοσιακά σας έχουμε την top επιλογή!
Το εστιατόριο «Αγνάντιο» στις Λεύκες με την υπέροχη θέα και τα εξαιρετικά, ποιοτικά, ζουμερά κρεατικά του και τα νοστιμότατα πιάτα του, αποτελεί κορυφαία επιλογή γεύσης και ποιότητας εδώ και είκοσι χρόνια!

Ψητολιχουδιές λαχταριστές όπως μπριζόλες, ψητά σούβλας, κοντοσούβλι, κοκορέτσι και κλέφτικο αλλά και παραδοσιακά μαγειρευτά πιάτα ελληνικής κουζίνας, υπέροχες σαλάτες, πλούσια ορεκτικά αλλά και επιλεγμένα κρασιά Πάρου ή απ΄ όλη την Ελλάδα, κάνουν το «Αγνάντιο» τον απόλυτο προορισμό γεύσης με «σήμα κατατεθέν» την άριστη ποιότητα υλικών και την άψογη, φιλική εξυπηρέτηση.
Το «Αγνάντιο» προσφέρει εδώ και δύο δεκαετίες το καλύτερο στους πελάτες του και όσοι το έχουν επιλέξει το γνωρίζουν καλά!

Αναλαμβάνει επίσης εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαπτίσεις που θα μείνουν αξέχαστες στους καλεσμένους για τα ποιοτικά, λαχταριστά εδέσματα που θα γευτούν!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos