Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Αισθανόμαστε την ανάγκη, να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλες και όλους τους πολίτες της Πάρου που πήραν μέρος στη Μεγάλη Δημοσκόπηση του psts.gr με θέμα τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η SEAJETS έλαβε την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση «Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς» (Line Passenger of the Year) στο πλαίσιο της 15ης Τελετής των «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2018» που έλαβε χώρα την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Athenaeum InterContinental παρουσία στελεχών και εκπροσώπων της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεμένο στο λιμάνι της Σύρου βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το Blue Star Delos, λόγω μερικού απαγορευτικού απόπλου που ισχύει εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων ιδιαίτερα στη θαλάσσια περιοχή των νότιων Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια αυθόρμητη έμπνευση της στιγμής ήταν ικανή να σηκώσει στο πόδι ένα ολόκληρο πλοίο! Το βράδυ του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πάρου που σκόρπιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον παραδοσιακό οικισμό της πρωτεύουσας της Πάρου, έκανε αναπάντεχα μια στάση - έκπληξη στο λιμάνι του νησιού την ώρα που το πλοίο Blue Star Delos βρισκόταν δεμένο εκεί, λίγο πριν αναχωρήσει για τον προορισμό του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (10/12) η δράση του τετραημέρου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Έβερτον - Γουότφορντ για την Πρέμιερ Λιγκ και Αθλέτικο Μπιλμπάο - Χιρόνα για την Α' Ισπανίας, ενώ για τη Σούπερλιγκ, από την οποία προκύπτει και η μοναδική πρόταση για σήμερα, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Πανιώνιος υποδέχεται το Λεβαδειακό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 15:33

Πάρος: Φωτίστηκε γιορτινά η «Μανταλένα»!

Με πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις στην Παροικία...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προς τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, που έχουν κενά - μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 08-12-2018 συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 19χρονος και 24χρονος αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Επιπλέον, στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος χρησιμοποιούσε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Εσωτερικών ανταποκρινόμενο σε αιτήματα που υπέβαλαν οι κάτωθι δήμοι της χώρας, ενέκρινε επιχορήγηση συνολικού ποσού 2.884.142,33 ευρώ, αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση υποχρεώσεών τους που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής που έχουν καταστεί τελεσίδικες έως 19/7/2018 και αφορούν σε αξιώσεις από προμήθειες αγαθών ή παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos