Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 15:22

Συνταγή για αφράτες ατομικές τυρόπιτες

Η τυρόπιτα είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων γιατί εκτός από χορταστική και πεντανόστιμη, είναι και το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 14:38

Συλλήψεις στη Μήλο

Σύλληψη ατόμων παράνομες εργασίες στη Μήλο   

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα τεράστιο κύμα ανθρωπιστικής αρωγής και συμπόνιας εκφράστηκε έμπρακτα από τους Παριανούς με την συνδρομή τους στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο κ. Μπιζάς έκανε εχτές έναν αυτάρεσκο απολογισμό για το έργο του στην Υγεία στην Πάρο. Έναν κρίσιμο τομέα που είχε την ευθύνη τα τελευταία χρόνια.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε και επισήμως την ημερομηνία των εκλογών, όσο και αν όλοι εργάζονται με άξονα την 9η Απριλίου, πλην όμως το κυβερνητικό επιτελείο κάνει κανονικά προετοιμασία για την εκλογική βραδιά, η οποία θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη νέα εκδοχή για το καλάθι του νοικοκυριού, το καλάθι της Σαρακοστής, ανακοινώνει αυτή την ώρα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 12:04

Europa League: Σεβίλλη – Αϊντχόφεν για τους 8

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς του Γιουρόπα Λιγκη Σεβίλληυποδέχεται την Αϊντχόφεν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μέτρο σωτηρίας για πάνω από ένα εκατομμύριο υδρόβια πουλιά ετησίως!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη διεθνής σύνοδος για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στον στρατιωτικό τομέα, όπως συμβαίνει ήδη σήμερα στην Ουκρανία, ξεκίνησε σήμερα στην Ολλανδία, με στόχο να τεθούν ρυθμιστικοί κανόνες στις «καταστροφικές» δυνατότητες των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και των ρομπότ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο αριθμός των νεκρών από τους ισχυρούς σεισμούς που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα αυξήθηκε σε 36.187 στην Τουρκία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών AFAD.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos