Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr
Στην εφαρμογή «Μάθε πού ψήφιζεις» μπορεί κανείς σε ένα μόλις λεπτό να βρεί το εκλογικό του διαμέρισμα και τον ειδικό εκλογικό του αριθμό.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την Κένταλ Τζένερ, η Κλόε Καρντάσιαν δημοσίευσε κι εκείνη φωτογραφίες, φορώντας το μπικίνι της στα social media.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ομιλία στη Βουλή, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννη Βρούτσηστο νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο νησί της Σαντορίνης βρέθηκε ο  Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τη δημοτική αρχή, τοπικούς φορείς και κομματικά στελέχη, κατοίκους και επιχειρηματίες, ενώ επισκέφτηκε και το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μελέτες έχουν δείξει  ότι το 45% των ανδρών αναφέρουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του μορίου τους και θα επιθυμούσαν να είχαν μεγαλύτερο. Ωστόσο, στην ίδια μελέτη, οι περισσότερες γυναίκες ανέφεραν ότι ήταν ευχαριστημένες με το μέγεθος του μορίου του συντρόφου τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον αστυνομικό που υπηρετούσε πολλά χρόνια στην Πάρο και συνελήφθη από στελέχη του Α.Τ. Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 16:52

Δείτε με ένα κλικ αν έχετε ασφάλιση

Πώς μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά αν έχετε ασφάλεια μετά την κατάργηση των βιβλιαρίων υγείας, τι ισχύει για τους ανασφάλιστους.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 15:23

Δήμος Πάρου: Σύσταση Ομάδας Εργασίας

Σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πάρου, συνάντηση του Δημάρχου κ. Μάρκου Κωβαίου με επαγγελματίες του νησιού στον χώρο της εστίασης και συναφών επαγγελμάτων, με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 15:21

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 17-02-2023 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos