Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Το λεμονάτο ρεβυθόρυζο είναι μια από τις κορυφαίες συνταγές της Ελληνικής κουζίνας.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ανάμεσα σε 302 ενήλικες που εξετάστηκαν, οι 16 (ποσοστό 5,3%) είχαν αντισώματα IgG κατά του SARS-CoV-2, πιθανώς δημιουργημένα κατά τη διάρκεια λοιμώξεων στο παρελθόν από τους πολύ πιο άκακους εποχικούς κορoνοϊούς του κοινού κρυολογήματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίοι βγήκαν χθες στους δρόμους και τα καταστήματα είτε για να κάνουν τις αγορές τους, είτε για να κάνουν βόλτα και να δουν φίλους, μία ημέρα πριν τεθεί σε ισχύ το πανελλαδικό lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τζο Μπάιντεν νίκησε και στην κρίσιμης σημασίας για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ πολιτεία Νεβάδα, σύμφωνα με πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, γεγονός το οποίο του επιτρέπει να αυξήσει τη διαφορά του με τον απερχόμενο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Μαύρη” ημέρα η σημερινή για τη χώρα μας, καθώς σημειώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ νεκρών από κορονοϊό (σ.σ. 34 συμπολίτες μας κατέληξαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο), την ώρα που τα κρούσματα παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα και οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 207.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 4899/B/6 – 11 – 2020 η Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π. οικ: 71342 με τα Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19 στο σύνολο της επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 2.556 είναι τα κρούσματα σήμερα 7/11 στην Ελλάδα, όπως τα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιτήρησης Covid-19, το τελευταίο 24ωρο έχουν καταγραφεί 34 νέοι θάνατοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τζο Μπάιντεν είναι νέος Πρόεδρος στην Αμερική εξασφαλίζοντας 273 εκλέκτορες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα έστειλε το 112 της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με αφορμή την πρώτη ημέρα του lockdown για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πλοίο αρχίζει να φαίνεται από το λιμάνι του νησιού και τα κινητά τηλέφωνα ανοίγουν. Ο καπετάνιος δεν κάνει το παραμικρό λάθος, για ακόμα μία φορά…

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos