Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Οι έρευνες για εμβόλιο κατά του κορονοϊού παραμένουν ακόμα στα τυφλά, αλλά υπάρχουν ενδείξεις για φάρμακα που θα μπορούσαν να δράσουν κατά του ιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώτατο όριο 60 ατόμων στους αγωνιστικούς χώρους, κλειστών και ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή των αγώνων – Διευκρινήσεις και ως προς την εφαρμογή απαγόρευσης παρουσίας κοινού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Google αποφάσισε χθες να περιορίσει τις επισκέψεις στα γραφεία της στη Σίλικον Βάλεϊ, το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη, μία απόφαση που έλαβε με γνώμονα τις συστάσεις του αμερικανικού υπουργείου Υγείας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αρνητικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, μετά την αποκάλυψη του Βαγγέλη Μαρινάκη πως έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δικηγόροι του Ροναλντίνιο, που είναι προφυλακισμένος στην Ασουνσιόν της Παραγουάης, ζήτησαν τη μετατροπή της 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, στις αθλήτριες, στους προπονητές, στους συνοδούς, στους διαιτητές και γενικότερα στην κοινωνία των Κυκλάδων και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μετακινήσεις των ομάδων γίνονται ακτοπλοϊκώς, που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να ελέγξουμε την ύπαρξη φορέων του κορονοϊού, αποφασίζουμε την αναστολή των αγώνων των Πρωταθλημάτων μας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η ιταλική εταιρεία Costa ανακοίνωσε ότι αναστέλλει όλες τις κρουαζιέρες που ήταν προγραμματισμένες για τη Μεσόγειο μέχρι την 3η Απριλίου λόγω του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργείου Υγείας σχετικά με το κλείσιμο κάθε δομής όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε όλη τη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέτρα διευκόλυνσης και στήριξης γονέων και επιχειρήσεων μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει σχολεία και πανεπιστήμια για 15 ημέρες λόγω κορωνοϊού, αποφασίστηκαν σε διυπουργική σύσκεψη στο οικονομικό επιτελείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την απόφαση να κλείσουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα για 14 ημέρες λόγω του κορονοϊού μίλησε στον ΑΝΤ1 η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos