Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Και επίσημα το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι εκδόθηκε η 4Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 15/18.5.2020/τ. ΑΣΕΠ)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ενίσχυση του εσωτερικού Τουρισμού αναφέρθηκε ο Χ. Θεοχάρης, τονίζοντας ότι θα δοθούν voucher 120 ευρώ σε 250.000 δικαιούχους με το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 15 Ιουνίου, η Ελλάδα θα αρχίσει να υποδέχεται τουρίστες από το εξωτερικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέους τρόπους για να μειωθεί η επαφή του σερβιτόρου με τους πελάτες σκέφτονται οι επιστήμονες ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων εστίασης την Δευτέρα 25 Μαΐου. Ένας τρόπος είναι με την χρήση της τεχνολογίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε 34χρονη στην Καλλιθέα, την ώρα που έμπαινε στο κτίριο όπου εργάζεται, το πρωί της Τετάρτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι μειωμένες τιμές θα ισχύσουν από την 1η Ιουνίου έως το τέλος Οκτωβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιπλέκονται οι προσπάθειες για την αντιμετώπισή του. Ασθενείς στις περιοχές Τζιλίν και Χελονγκτζιάνγκ φέρουν τον ιό για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Johnson & Johnson (J&J) ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι θα σταματήσει να πουλάει το προϊόν ταλκ Johnson's Baby Powder στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά, δηλώνοντας ότι η εξέλιξη αυτή εντάσσεται σε μία ευρύτερη επαναξιολόγηση της γκάμας των προϊόντων της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άναψε το πράσινο φως για τις καλοκαιρινές παραστάσεις στο Ηρώδειο που φέτος θα είναι λίγες και θα στηρίζονται στους έλληνες καλλιτέχνες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos