Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ, για τις επόμενες ώρες και ημέρες στη χώρα μας, καθώς βρίσκεται  σε εξέλιξη η κακοκαιρία Ιανός. Το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της 16ης Σεπτεμβρίου 2020 με αριθμό 4 επικαιροποιείται με βάση τα νεότερα στοιχεία ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναπροσαρμόζονται οι τιμές (και μαζί τους ο ΕΝΦΙΑ) σε 12 περιοχές - Το 2ο εξάμηνο του 2021 ο νέος γύρος αναπροσαρμογής των αντικειμενικών σε όλη την χωρά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 16:17

«Καμπανάκι» ΕΟΦ για φάρμακο κατά της κώφωσης

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του προϊόντος MULTILAN ACTIVE NEW.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού στην Αττική οδήγησαν την επιτροπή των επιστημόνων να ζητήσει την αύξηση των μέτρων για το λεκανοπέδιο, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδέχεται τη σχετική εισήγησή τους και να αποφασίζει πρόσθετα μέτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου, στην τακτική συνεδρίασή του στις 15/09/2020, με την υπ' αριθμ. 162/2020 απόφαση, γνωμοδότησε υπέρ της έγκρισης του τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου, τον καθορισμό των όρων και περιορισμών δόμησης για την ανέγερση του 2ου Γυμνασίου Πάρου, στην εκτός σχεδίου περιοχή Αγ. Γεώργιος Παροικιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 15:57

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Σύρο

Την 17-09-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 39χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών ως ανυπότακτος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει του  άρθρου 77 του  Ν. 4555/2018(ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαπιστώθηκε η επιτάχυνση εκτέλεσης των έργων του ΥΠΠΟ που υλοποιούνται σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και συμφωνήθηκε νέα ομάδα έργων με επίκεντρο το κέντρο της πόλεως Ρόδου και τη Λίνδο – Επίκειται συνάντηση στη Σύρο για ζητήματα της Ερμούπολης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ετοιμότητα έθεσε ο Δήμος Πάρου τις υπηρεσίες του για την έγκαιρη αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από σήμερα Παρασκευή 18/9 το απόγευμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με την εκδήλωση καταιγίδων και θυελλωδών ανέμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Κατανέμονται σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Αιτωλίας, Ακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos