Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Στην Πάρο έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκεί συχνά την επισκέπτονται τα δυο της παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο,  Μιχαήλ – Άγγελος και Νικόλας.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 17, 29, 22, 5, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 19

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκσυγχρονίζεται από υγειονομικής άποψης το Κ.Υ. της Πάρου. Δεδομένων των απαιτήσεων υγιεινής που επιβάλλει η καθημερινή λειτουργία του, αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται σε αυτό τεχνικές εργασίες τοποθέτησης νοσοκομειακού δαπέδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ύστερα από πρόσκληση που λάβαμε από τον δήμαρχο Πάρου, Μάρκο Κωβαίο, για συμμετοχή στην δημοτική συντονιστική επιτροπή για την υγεία, αποφασίσαμε να μας εκπροσωπήσει η πρόεδρος Κατερίνα Χαλιμούρδα με αναπληρωματικό μέλος τον Μάνο Σταυριανό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 24-05-2021 και ώρα 19.30΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ο «πατέρας» του γνωστού τραγουδιού «Πάντα θλιμμένη χαραυγή», σκορπίζοντας θλίψη στην καλλιτεχνική σκηνή και σε ολόκληρη την κοινωνία της Κρήτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς διάλειμμα για να αποφεύγονται οι συνωστισμοί για... ποπ κόρν και με την πρώτη προβολή να ξεκινά στις 20:30 για να προλάβουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 20 Μαΐου 2021 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos