Δευτέρα, 24 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Μετά τις προσαγωγές και τις συλλήψεις δύο ρομά στην Παροικία και την ένταση που ακολούθησε στο Α.Τ Πάρου, ο Δήμαρχος του νησιού κ. Μάρκος Κωβαίος ζήτησε την στήριξη του σώματος του Δ.Σ προς το αστυνομικό τμήμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, μετά από καταγγελία πολίτη, διενεργήθηκε αστυνομικός έλεγχος κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 24 Μαΐου, σε ομάδα Ρομά που είχε κατασκηνώσει αυθαίρετα σε πάρκινγκ σε γνωστή περιοχή της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον αποκλεισμό του εναέριου χώρου της ΕΕ σε αεροπλάνα της Λευκορωσίας, αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, οι ευρωπαίοι ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, ως απάντηση στο περιστατικό με την εκτροπή πτήσης της Ryanair.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μυρσίνη φοβάται την αντίδραση της Ανέτ... στις «Άγριες Μέλισσες»

Κατηγορία LIFESTYLE

Στις 2 Ιουνίου ολοκληρώνονται τα μαθήματα για την Γ’ Λυκείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tα άτομα ηλικίας 18 - 29 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού για τον εμβολιασμό τους στα νησιά όπως επιβεβαιώνουν τόσο κύκλοι του Υπουργείου Υγείας αλλά και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο news4health.gr.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.381, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το άνοιγμα των σχολείων στις 10/5/21 το 1ο Νηπιαγωγείο Παροικίας Πάρου βρέθηκε αναπάντεχα να αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργίας χωρίς το ίδιο να ευθύνεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αίτημα της κτιριακής επέκτασης του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου προχωράει και αναμένεται ο Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το έργο καθώς έχει ζητηθεί να καλυφθεί το κόστος σύνταξης του τεύχους από κονδύλια του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos