Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 6, 24, 20, 26, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε όλους ενήλικες θα επιτρέψει η Γερμανία, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας τη χώρας Γενς Σπαν, ο οποίος επεσήμανε πως στόχος είναι να εμβολιαστούν και οι πολίτες ηλικίας 12-18 ετών έως τα τέλη Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολλανδοί ερευνητές εκπαίδευσαν μέλισσες, που έχουν μια ασυνήθιστα οξεία αίσθηση όσφρησης, προκειμένου να αναγνωρίζουν δείγματα μολυσμένα με COVID-19, ένα εύρημα που, όπως λένε, θα μπορούσε να μειώσει τον χρόνο αναμονής για αποτελέσματα τεστ σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα ζήσουμε ένα ακόμα καλοκαίρι, στο διάστημα του οποίου δύσκολα θα μπορούμε να μιλήσουμε για απόλυτα covid free περιοχές στο κόσμο αλλά και στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

.Η πρόταση της κυβέρνησης προς τους λοιμωξιολόγους - Συνεδριάζουν αύριο με την συμμετοχή της Λίνας Μενδώνη - Αναλυτικά οι πιθανές ημερομηνίες - Βασική προϋπόθεση τα αυστηρά μέτρα προστασίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.421, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Υφυπουργό Ψυχικής Υγείας κ. Ζωή Ράπτη κατά την επίσημη επίσκεψή της στο νησί συνόδευσε σήμερα ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυναμικά συνεχίζει τις δράσεις της η ΟΣΥΓΥ μαζί με τους 16 Συλλόγους της στα 13 Κυκλαδονήσια με μια εμβληματική συνεργασία με τη Βαρδάκειο Σχολή Ερμούπολης, από τις πιο ιστορικές σχολές στις Κυκλάδες(1872), και με τη συνέχιση των Διαδικτυακών Σεμιναρίων Ανάπτυξης & Ενδυνάμωσης Συλλόγων. Πιο αναλυτικά:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολύ ενδιαφέρον το κουπόνι της Πέμπτης (06/05) με τα ημιτελικά του Europa League φυσικά να κλέβουν την παράσταση!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos