Με την Υφυπουργό Ψυχικής Υγείας κ. Ζωή Ράπτη ο Φίλιππος Φόρτωμας στη Σύρο

06 Μαϊος 2021 17:36

Την Υφυπουργό Ψυχικής Υγείας κ. Ζωή Ράπτη κατά την επίσημη επίσκεψή της στο νησί συνόδευσε σήμερα ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Αρχικά παραβρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο» όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του Διοικητή με το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, τους Διευθυντές Υπηρεσιών, τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας-λ, τον Τομεάρχη του ΕΚΑΒ, τον Σύλλογο των Εργαζομένων, Ιατρούς και Νοσηλευτικό προσωπικό. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στους χώρους του Νοσοκομείου και στα δύο Εμβολιαστικά του Κέντρα και παρακολούθησαν συνομιλία από τον χώρο της Τηλεϊατρικής με οικογένεια ωφελουμένων τηλεπαιδοψυχιατρικής στη Νάξο και τη διαδικτυακή σύνδεση με την 2η ΥΠΕ. Να σημειωθεί πως νωρίτερα το πρωί, ο κ. Φόρτωμας είχε προσέλθει στο εμβολιαστικό κέντρο Σύρου για να εμβολιαστεί κατά του covid19.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων και η Υφυπουργός Ψυχικής Υγείας συνέχισαν τις επαφές τους με την επίσκεψη στον Επίσκοπο Καθολικών π. Πέτρο Στεφάνου και στο Κέντρο Υγείας Ερμούπολης, όπου στεγάζεται το τρίτο Εμβολιαστικό Κέντρο της Σύρου. Τέλος, ο κ. Φόρτωμας παραβρέθηκε στις συναντήσεις που είχε η Υφυπουργός με τον Δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης κ. Νικόλαο Λειβαδάρα, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μάρκο Δαδάο.

Ο κ. Φόρτωμας στο πέρας των συνεργασιών δήλωσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω την αγαπητή συνάδελφο Υφυπουργό κ. Ζωή Ράπτη στη Σύρο και να την ευχαριστήσω για όλη τη στήριξη και συνεισφορά της στα φλέγοντα θέματα του Νοσοκομείου μας αλλά και για το πολύτιμο έργο της στον τομέα της Ψυχικής Υγείας. Μετά τις σημερινές μας επαφές με τους τοπικούς φορείς της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, η Υφυπουργός απέκτησε μια πλήρη εικόνα για όλα αυτά τα ζητήματα που αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά το νοσηλευτικό, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό των δομών υγείας της Σύρου για την εξαιρετική ροή εμβολιασμών, ένα μεγάλο στοίχημα για την Κυβέρνησή μας».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos