Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

O ένας εκ των δυο φέρεται να αντιμετωπίζει και κατηγορίες για βιασμό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εβδομηντάχρονος που δεν διέθετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού η πιστοποιητικό ανάρρωσης από την Covid-19 δεν μπόρεσε να συνοδεύσει στο νοσοκομείο την καρκινοπαθή σύζυγό του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια περίοδο που γίνεται πολύς λόγος για τα μέσα πυρόσβεσης και τους τρόπους που μπορούμε να προστατευτούμε, οι Γερμανοί δείχνουν τoν πλέον κατάλληλo για χερσαίες επιχειρήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου και κατόπιν επικοινωνίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς του νησιού μας να συνεισφέρουν σε φαρμακευτικά σκευάσματα και υγειονομικό υλικό για τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χώρα μας κατατάσσεται τρίτη στη Μεσόγειο – μετά από την Τουρκία και την Ιταλία – σε ό,τι αφορά την καμένη έκταση φέτος από τις φωτιές (συνολικά 933.680 στρέμματα έως 8 Αυγούστου 2021).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το απόγευμα της Δευτέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή είχαμε στην υπόθεση του διοικητή της Αεροπορίας Στρατού, Γιώργου Κουμεντάκη, ο οποίος τελικά παραμένει στη θέση του και δεν παραιτείται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν η πολυτέλεια και η άνεση «παντρεύονται» με τη χαλάρωση μέσα σε ένα ειδυλλιακά ήρεμο περιβάλλον και όλα αυτά στην κοσμοπολίτικη Νάουσα της Πάρου, τότε μιλάμε για την απόλυτη εμπειρία διαμονής στις διακοπές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεσες αποζημιώσεις για τους πληγέντες και ειδικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης για την Εύβοια ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός - Οι αστοχίες θα εντοπιστούν και οι ευθύνες θα αποδοθούν όπου πρέπει είπε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 8 Αυγούστου η πανέμορφη πόλη της Βενετίας πλημμύρισε, με την στάθμη του νερού να έχει φτάσει στο 1 μέτρο ύστερα από πρωτοφανή για τα καλοκαιρινά δεδομένα παλίρροια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos