Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Η Διοίκηση ΚΥ Πάρου κατά την πρώτη περίοδο της πανδημίας πήρε την πρωτοβουλία να προσφέρει τη δυνατότητα στους κατοίκους του νησιού να προμηθεύονται συνταγές φαρμάκων και εξετάσεων χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στις μονάδες υγείας, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά και των ιδίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 12, 22, 33, 37, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιστορία έγραψε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε με 11-7 της Σαμπαντέλ στον τελικό της Euroleague και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης για δεύτερη διαδοχική χρονιά, πραγματοποιώντας το back to back.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το 2019, ήταν έτος – ορόσημο για τα ταξίδια καθώς η τουριστική κίνηση ήταν μακράν η μεγαλύτερη συγκριτικά με τα προ του 2019 έτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 10.358 , εκ των οποίων κανένα δεν εντοπίστηκε σε ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έλλειψη ύπνου αυξάνει το σωματικό βάρος. Προάγει την υπερβολική πρόσληψη ενέργειας χωρίς να μεταβάλλεται η ενεργειακή δαπάνη και οδηγεί σε κεντρική παχυσαρκία, σύμφωνα με νέα μελέτη από τη Mayo Clinic στις ΗΠΑ, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Journal of the American College of Cardiology (JACC).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φιλόδοξο, ολοκληρωμένο Πρόγραμμα REACT – EU, αποτελεί μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στοχεύει στην οικονομική ανάκαμψη επιχειρήσεων από το βαρύ πλήγμα που δέχτηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Έκτακτο βοήθημα σε οικογένειες με παιδιά θα δώσει η κυβέρνηση εν’ όψει Πάσχα 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νέο έρωτα θα δούμε να ανθίζει σιγά σιγά, ανάμεσα στον υπαστυνόμο Γεράσιμο Χριστογιάννη και την δικηγόρο Στέλλα Καμαριωτάκη, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos