Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - Psts.gr
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Fuel Pass 2 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο κύκλο επιδότησης καυσίμων.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ανοιχτό» είναι το νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ) που αφορά τη συμμετοχή 80.000 ανέργων στα προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων «νέας γενιάς» σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Κινέζικος πύραυλος: Σε επιφυλακή οι αρχές σε όλη την Ευρώπη για την επικείμενη συντριβή τμήματος του κινεζικού πυραύλου το οποίο κινείται ανεξέλεγκτα σε φθίνουσα τροχιά μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον αγαπημένο τραγουδιστή Νίκο Βέρτη να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στη Νάουσα το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουλίου!

Κατηγορία LIFESTYLE

Ανήσυχη για ξέσπασμα νέου κύματος της πανδημίας κορονοϊού SARS-CoV-2 το Φθινόπωρο, με αύξηση των κρουσμάτων εμφανίστηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντρίμμια από τον κινεζικό πύραυλο CZ-5B αναμένεται να πέσουν στη Γη τις επόμενες ώρες σε μια ανεξέλεγκτη επανείσοδό του στην τροχιά του πλανήτη με την πιθανότητα να «προσγειωθούν» σε κατοικημένες ζώνες να είναι εξαιρετικά μικρή.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Ιούλιος εκπνέει, και φθάνει ο Αύγουστος ο οποίος κατά παράδοση είναι για Έλληνες και αλλοδαπούς τουρίστες ο κατεξοχήν μήνας των διακοπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαίνουμε προς το peak της θερινής σεζόν και η Νάουσα καθώς φαίνεται κρατά τα σκήπτρα της προτίμησης του κόσμου που επισκέπτεται την Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-07-2022 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 52χρονος ημεδαπός ο οποίος βραδινές ώρες της 28-07-2022 αφαίρεσε κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ από τρεις επιχειρήσεις. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος της αστυνομικής δράστης ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos