Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Πλήρης ημερών, στα 98 του, έφυγε από τη ζωή, ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Μασατόσι Ίτο, που «έχτισε» την περιουσία του μετατρέποντας την εταιρεία μίνι μάρκετ 7-Eleven σε κολοσσό που δραστηριοποιείται σε Ασία και Αμερική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Την εκτίμησή τους ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης στην Ευρώπη από την κατάρρευση της τράπεζας Silicon Valley των Ηνωμένων Πολιτειών, εξέφρασαν ο Επίτροπος Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι και ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρουνό Λεμέρ, προσερχόμενοι στο Eurogroup στις Βρυξέλλες.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17η Μαρτίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, θα πραγματοποηθεί η 3η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης σύμφωνα με τις διατάξεις του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώνουμε τους δημότες και επισκέπτες της Νάουσας ότι από 20-06-2023 έως και 10-09-2023 και την πασχαλινή περίοδο από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και την Τρίτη του Πάσχα, ισχύει η πεζοδρόμηση της κεντρικής πλατείας της Νάουσας και από ώρα 15.00 έως 07.00 της επομένης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δήμος Πάρου και ο Μ.Ε.Ε.Α.Σ Υρία Λευκών, αφιερωμένη στον συμπολίτη μας, δάσκαλο και συγγραφέα Χρίστο Γεωργούση, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, την οδική ασφάλεια και παιδεία και την ορθή οδηγική συμπεριφορά, πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου με διευρυμένη Σύνθεση και τη συμμετοχή όλων των Δήμαρχων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου αλλά και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 με θέμα την αυτεπάγγελτη και αυτόφωρη δίωξη του Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα και του Αντιδημάρχου του Σπύρου Δρόσου για την λειτουργία της χωματερής στη Σαντορίνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την απόφαση 99/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου (κατά πλειοψηφία) ανατέθηκε εντολή στην Κ.Δ.Ε.Π.Α. Πάρου να προκηρύξει άμεσα διαγωνισμό για την εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου, προκειμένου να μεταφερθεί και να στεγαστεί το Δημοτικό Ωδείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Θα έχουμε ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα για τον κατώτατο μισθό και θα ισχύσει από την 1η Απριλίου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-03-2023 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 55χρονος ημεδαπός καθώς και δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 46 ετών οι οποίοι προέβαιναν, κατά περίπτωση, σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos