Πάρος – Λεύκες: Σοκαριστικά στοιχεία για τη μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων σε ενημερωτική εκδήλωση

13 Μαρτίου 2023 14:44

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, την οδική ασφάλεια και παιδεία και την ορθή οδηγική συμπεριφορά, πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαρτίου.

Την εκδήλωση που παρακολούθησε με ενδιαφέρον αρκετός κόσμος για ένα ζήτημα που μας αφορά όλους, διοργάνωσαν η Κοινότητα Λευκών και ο Μ.Ε.Ε.Α.Σ Υρία Λευκών.

Ομιλητές ήταν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου κ. Χαράλαμπος Ρωμανόσογλου και ο Υποδιοικητής κ. Παναγιώτης Μεταξάς. Οι έμπειροι αξιωματικοί που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρόσκληση για ενημέρωση στο χωριό των Λευκών, παρουσίασαν στο κοινό εμπεριστατωμένα και αναλυτικά με τη βοήθεια εποπτικού υλικού, έγκυρα, επίσημα στατιστικά στοιχεία για το μέγεθος της μάστιγας των τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα.

Την οκταετία 2012 – 2020, 6.941 συνάνθρωποί μας άφησαν την τελευταία τους πνοή στους δρόμους και 8.500 τραυματίστηκαν βαριά εκ των οποίων το 15% περίπου κατέληξε.

15.000 νεκροί και βαριά τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός του φόρου αίματος στην άσφαλτο που πληρώνει η Ελλάδα ανά δεκαετία.

Η ενδελεχής και άρτια παρουσίαση του νευραλγικού ζητήματος από τα ικανά στελέχη του Α.Τ. Πάρου, ολοκληρώθηκε με ενημέρωση πάνω στο θέμα των ναρκωτικών ουσιών και του εθισμού.

Την αξιόλογη εκδήλωση παρακολούθησαν άνθρωποι όλων των ηλικιών συμπεριλαμβανομένων και πολλών νέων ανθρώπων. Ειδικά για τους τελευταίους, η υπεύθυνη διαφώτιση πάνω σε τέτοιου είδους κοινωνικά θέματα, μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αλλαγή νοοτροπίας και στάσης προς βελτίωση της σημερινής ζοφερής κατάστασης. 

asty leykes 02

asty leykes 03

{https://www.youtube.com/watch?v=2SwHXHlUFHs}

{https://www.youtube.com/watch?v=02-APHI9L6g}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos