Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Με εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη και εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Βορειοανατολική Αττική, κατόπιν αιτήματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), όλοι οι σημερινοί προγραμματισμένοι κατάπλοι και απόπλοι επιβατηγών πλοίων από και προς το λιμάνι της Ραφήνας, θα εκτρέπονται προς το λιμάνι του Λαυρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω των έκτακτων συνθηκών εξαιτίας των πυρκαγιών και κατόπιν εντολής της Πολιτικής Προστασίας και του ΥΝΑΝΠ, σας ενημερώνουμε ότι το πλοίο ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΙΝ θα καταπλεύσει από Πάρο – Μύκονο – Τήνο – Άνδρο στο λιμάνι Λαυρίου και θα αποπλεύσει στις 17:30 από Λαύριο προς Άνδρο – Τήνο – Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν κοντά στις Καρυές.
Σεισμός μεγέθους 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στο Άγιο Όρος.

Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε στις 16:24 της Δευτέρας και το επίκεντρο ήταν 11 χιλιόμετρα δυτικά- βορειοδυτικά των Καρυών.

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 14,1 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά τις σημαντικές καθυστερήσεις που έχουν συναντήσει μέχρι στιγμής οι μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στις Κυκλάδες, φαίνεται ότι ξεπερνούν τα εμπόδια και σταδιακά μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις βραδινές ώρες την 09/08/2024, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου για την ύπαρξη δύο (02) ιστιοφόρων (Ι/Φ) σκαφών στη θαλάσσια περιοχή «ΣΚΑΛΑ ΚΑΜΕΙΡΟΥ» Ρόδου, τα οποία αποβίβαζαν άγνωστο αριθμό ατόμων στην ακτή με τη χρήση βοηθητικής λέμβου και στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα με κατεύθυνση τις τουρκικές ακτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 14:52

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών και έξι ημεδαπών προχώρησαν οι αστυνομικοί σε Σαντορίνη, Κύθνο, Τήνο και Σύρο για πλαστογραφία, παραβάσεις σε καταστήματα, ποινική προστασία περιβάλλοντος, πλαστογραφία, απείθεια και παραβάσεις του ΚΟΚ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Πάρου: Πρόγραμμα εορτασμού Δεκαπενταύγουστου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο τακτικών αστυνομικών ελέγχων για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής, τη διατήρηση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες, καθώς και τη νόμιμη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθησαν νυχτερινές ώρες της 10ης έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 12 Αυγούστου 2024, 11 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες για ηχορύπανση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καπνός φαίνεται να έχει καλύψει τεράστιες περιοχές της Αττικής όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες από δορυφόρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τα συνεχόμενα sold out και την ενθουσιώδη υποδοχή από κοινό και κριτικούς σε Βόρεια Ελλάδα και Αθήνα, "Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα», σε έρευνα, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία του Κωσταντίνου Ντέλλα, έκαναν στάση στο Θέατρο Αρχίλοχος του πάρκου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos