Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου εγκαινίασε χθες το Μουσείο Γαΐτη - Σίμωσι στην Ίο, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλο κενό και τεράστια θλίψη στην ακαδημαϊκή κοινότητα προκαλεί η είδηση του θανάτου του κορυφαίου ερευνητή Αντώνη Φώσκολου, ο οποίος υπήρξε υπερασπιστής της γνώμης ότι η χώρα πρέπει να επενδύσει στις προσπάθειες με στόχο την έρευνα για τους υδρογονάνθρακες και να δεν πολλά σοβαρά το θέμα της ΑΟΖ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο αφιέρωμα θα μιλήσουν η συγγραφέας Λουκριτία Δουνάβη , η ιστορικός τέχνης Μαρίζα Δαλεζίου, η ηθοποιός Νένα Μεντή, ο ομότιμος καθηγητής Ιστορίας Πανεπιστήμιου Κρήτης Χρήστος Λούκος, ο Μανώλης Μητσιάς και ο συνθέτης Νίκος Κυπουργός που υπό την διεύθυνσή του λειτουργεί εδώ και χρόνια η περίφημη Ορχήστρα των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ακόμα και έμπειροι οδηγοί δεν γνωρίζουν αυτό το συγκεκριμένο κόλπο που προσφέρει τη μέγιστη ορατότητα προς τα πίσω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσημη πρεμιέρα για τους μαθητές της Γ' λυκείου θα κάνει αύριο, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 το Ψηφιακό Φροντιστήριο, το οποίο έχει χαρακτηριστεί από το υπουργείο Παιδείας ως «η μεγάλη καινοτομία» της φετινής σχολικής χρονιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη της στήριξης των εισοδημάτων απέναντι στον πληθωρισμό» λέει στον κυριακάτικο απολογισμό του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ANIMASYROS, η μεγάλη γιορτή του animation, έρχεται ξανά στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο, για 17η συνεχή χρονιά, από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκτός από την υπόθεση της «17 Νοέμβρη», ο δικαστικός λειτουργός ασχολήθηκε με την υπόθεση του Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 10:32

Απεγκλωβισμός ατόμων στην Ίο

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ίου ότι ένας 24χρονος ημεδαπός και μία 22χρονη αλλοδαπή (υπήκοος Ισπανίας) έχουν εγκλωβιστεί στη βραχώδη περιοχή ¨ΚΑΤΣΙΒΕΛΙ¨ Μυλοπότα, νοτιοδυτικά της Ίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Τήνου για τον τραυματισμό μιας ημεδαπής επιβάτιδας ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου, κατά τον κατάπλου του πλοίου στο εξωτερικό λιμάνι της Τήνου, σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του Πλοίαρχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos