Ερντογάν: Εθνική προδοσία η αντισύλληψη

23 Δεκεμβρίου 2014 15:28

Έχοντας ήδη εκφράσει την αντίθεσή του στις αμβλώσεις, τις καισαρικές τομές και τα χάπια της επόμενης ημέρας, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε εκ νέου αίσθηση δηλώνοντας ό τι οι μέθοδοι αντισύλληψης αποτελούν... εθνική προδοσία.?

«Προδίδουν αυτήν τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια προωθώντας τον έλεγχο των γεννήσεων και προσπαθώντας να στερέψουν τις (επόμενες) γενιές μας», ήταν η χαρακτηριστική φράση του τούρκου προέδρου.

Απευθυνόμενος στη νύφη και το γαμπρό - γιο του επιχειρηματία, Μουσταφά Κεφελί- κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής στις 21 Δεκεμβρίου, όπου ήταν μάρτυρας, ο Ερντογάν συμβούλευσε τους νεονύμφους ότι το να χρησιμοποιούν αντισύλληψη είναι προδοσία στην φιλοδοξία της Τουρκίας να γίνει ένα ακμάζον έθνος με την αύξηση του νέου πληθυσμού.

«Ένα (παιδί) σημαίνει μοναξιά, δύο αντιζηλία, τρία σημαίνει ισορροπία, τέσσερα αφθονία. Και ο Αλλάχ φροντίζει για τα υπόλοιπα», είπε, επικαλούμενος... «σοφά» λόγια ενός γέροντα της Κεντρικής Ανατολίας και συμβούλευσε το ζευγάρι να αποκτήσει τουλάχιστον τέσσερα παιδιά.

Ο Ερντογάν έχει ήδη προτείνει περιορισμό του δικαιώματος των αμβλώσεων, των χαπιών της επόμενης μέρας και των καισαρικών τομών, εκφράζοντας την αντίθεσή του στις γυναίκες που προσπαθούν να διακόψουν την εγκυμοσύνη τους.

Τον περασμένο μήνα βρέθηκε στο στόχαστρο φεμινιστικών οργανώσεων όταν θεώρησε την ιδέα της ισότητας ανδρών και γυναικών αφύσικη και κατηγόρησε τις φεμινίστριες ότι αδυνατούν να αντιληφθούν τη σημασία που έχει η μητρότητα.

Σημειώνεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν έχει τέσσερα παιδιά, δύο γιους και δύο κόρες.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos