Νέο λίφτινγκ στην ομάδα του κάνει ο Τραμπ μετά το «Βατερλό» στις δημοσκοπήσεις

17 Αυγούστου 2016 12:17

Σε αλλαγές για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες προχωρά ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων που τον φέρουν να υπολείπεται της αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον, κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες.

Συγκεκριμένα, ο εκατομμυριούχος υποψήφιος άλλαξε τόσο τον μάνατζέρ του όσο και τον CEO της προεκλογικής του εκστρατείας, τοποθετώντας στις θέσεις αυτές τους Κέλιαν Κόνγουεϊ και Στίβεν Μπάνον αντίστοιχα. Μετά την ανακοίνωση του μίνι «ανασχηματισμού» ο Τραμπ φέρεται να δήλωσε στο AP για τους συνεργάτες του: «Είναι απίθανοι άνθρωποι... είναι πρωταθλητές».

Οι νέες αλλαγές έρχονται μόλις 82 ημέρες πριν από τις εκλογές και την ώρα που, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον διατηρεί προβάδισμα έξι μονάδων έναντι του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου της.

Το ποσοστό των ερωτηθέντων που δεν τάχθηκαν ούτε υπέρ της Κλίντον ούτε υπέρ του Τραμπ σε αυτή τη δημοσκόπηση ανήλθε σε 24%.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos