Γιούνκερ: «Καταγράφω με ικανοποίηση ότι είναι πολύ δύσκολο να με αντικαταστήσει κανείς»

21 Ιουνίου 2019 11:04

O πρόεδρος της Κομισιόν έκλεψε με το χιούμορ του την παράσταση στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το μαραθώνιο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο


Την παράσταση στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το μαραθώνιο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έκλεψε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ.

Απέναντι σε έναν εμφανώς καταπονημένο Ντόναλντ Τουσκ, ο πρόεδρος Γιούνκερ εμφανώς ευδιάθετος και με αρκετή δόση χιούμορ, κατάφερε να προκαλέσει πολλές φορές το γέλιο στην αίθουσα Τύπου.

Σχολιάζοντας την αδυναμία των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων να συμφωνήσουν στο πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της Κομισιόν, ο Λουξεμβούργιος πολιτικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καταγράφω με ικανοποίηση ότι είναι πολύ δύσκολο να με αντικαταστήσει κανείς».

Στη συνέχεια ο Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ σε ρόλο συντονιστή των ερωτήσεων έδωσε τον λόγο σε έναν δημοσιογράφο. Μόλις ο δημοσιογράφος απηύθυνε το ερώτημά του στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο πρόεδρος Γιούνκερ τον διέκοψε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας δίνω τον λόγο εγώ και εσείς ρωτάτε τον Ντόναλντ;».

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos