ΧXαμός στο Κοινοβούλιο της Βοσνίας: Υπουργός αποκάλεσε βουλευτή πίθηκο και στη συνέχεια τον χαστούκισε

25 Δεκεμβρίου 2019 12:29

Ένταση, που βγήκε εκτός ορίων, προκλήθηκε στο Κοινοβούλιο της Βοσνίας μετά από μια έντονη συζήτηση σχετικά με τις σχέσεις της χώρας με το ΝΑΤΟ.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας, Ντάγκαν Λούκατς είχε έντονο διάλογο με τον βουλευτής της αντιπολίτευσης, Ντράσκο Στανιβούκοβιτς. Ο υπουργός είπε στον βουλευτή ότι δεν είναι σωστό να έχουν σημαίες του ΝΑΤΟ μέσα στο Κοινοβούλιο.

 

«Οταν πέταγαν πάνω από το κεφάλι μου αεροπλάνα του ΝΑΤΟ. Κοίταγα να μην πέσουν βόμβες στο κεφάλι μου. Δεν μπορείς λοιπόν να φέρνεις τέτοιες σημαίες εδώ μέσα. Ήσουν μικρός τότε, αλλά πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα, αλλιώς θα τελειώσεις όπως και οι σημαίες», είπε ο Λούκατς σε έντονο ύφος.

Ο Στανιβούκοβιτς πλησίασε το βήμα που μιλούσε ο Λούκατς, με τον υπουργό Εσωτερικών να αντιδρά έντονα πετώντας του αρχικά χαρτάκια ενώ στη συνέχεια τον αποκάλεσε πίθηκο και τον χαστούκισε. Η συνεδρίαση διακόπηκε προσωρινά και η αντιπολίτευση ζήτησε την παραίτηση του Λούκατς.



iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos