Μακρόν και Μέρκελ θα παρουσιάσουν στις 17:30 κοινή πρωτοβουλία για Υγεία και Οικονομία

18 Μαϊος 2020 13:42

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ θα μιλήσουν τηλεφωνικά το απόγευμα ώστε να παρουσιάσουν,


γύρω στις 17:30 μια «γαλλο-γερμανική πρωτοβουλία» η οποία θα αφορά στα θέματα της υγείας και στην επανεκκίνηση της οικονομίας λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Γάλλος πρόεδρος και η Γερμανίδα καγκελάριος «θα κάνουν κοινή παρουσίαση της πρωτοβουλίας, μέσω τηλεδιάσκεψης», γύρω στις 17:30. «Μετά το τέλος της τηλεφωνικής τους συνομιλίας, που θα γίνει γύρω στις 17:00, θα έχουν κοινή συνέντευξη τύπου και θα ανακοινώσουν μια κοινή δήλωση που θα παρουσιάζει την γαλλο-γερμανική πρωτοβουλία», αναφέρει η ανακοίνωση. Σύμφωνα με το περιβάλλον του Γάλλου προέδρου, αυτή η κοινή πρωτοβουλία αφορά την υγεία, την επανεκκίνηση της οικονομίας, την οικολογική και ψηφιακή μετάβαση».

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos