Ο Τραμπ απαντά στον Μπάιντεν: Αν χάσω τις εκλογές θα ασχοληθώ με «άλλα πράγματα»

13 Ιουνίου 2020 14:17

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως θα ασχοληθεί με άλλα πράγματα, εάν χάσει στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

 

Οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ έρχονται αφότου ο Δημοκρατικός αντίπαλός του Τζο Μπάιντεν είπε πως ο Ρεπουμπλικανός ενδέχεται να «κλέψει» και να αρνηθεί να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.

«Ασφαλώς, εάν δεν νικήσω, δεν θα νικήσω. Αυτό που εννοώ, ξέρετε, είναι ότι θα συνεχίσω και θα κάνω άλλα πράγματα», διαβεβαίωσε ο Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News Channel και προβλήθηκε σήμερα.
Εντείνεται η πολιτική κόντρα Ντόναλντ Τραμπ – Τζο Μπάιντεν

Καθώς η κούρσα μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν έχει ενταθεί ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, οι δύο πολιτικοί υποστηρίζουν ότι η αντίπαλη πλευρά σκοπεύει να «κλέψει» τη νίκη.

Ο Μπάιντεν, που προηγείται του Τραμπ στις περισσότερες δημοσκοπήσεις, είπε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα πως η μεγαλύτερη ανησυχία του είναι πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα επιχειρήσει να «κλέψει» τις εκλογές, αν και ο πρώην αντιπρόεδρος δεν εξήγησε περαιτέρω με ποιον τρόπο πιστεύει πως ο Τραμπ ενδεχομένως θα επιχειρήσει να το κάνει αυτό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα της κάλπης
Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε μάλιστα πεπεισμένος πως στρατιώτες θα συνοδεύσουν τον Τραμπ εκτός του Λευκού Οίου, εάν χάσει και δεν αναγνωρίσει το αποτέλεσμα.

Τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου στο Fox News υπονοούν ότι θα μπορούσε να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών, όμως ο πρόεδρος δεν το είπε ακριβώς. Ο εκπρόσωπος Τύπου της προεκλογικής εκστρατείας του δισεκατομμυριούχου, Τιμ Μόρτο, διαβεβαίωσε χθες πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos