Νέο σόου Ακάρ: Πέταξε με F-16 και απειλεί Γαλλία-ΗΠΑ

03 Σεπτεμβρίου 2020 11:57

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης της στρατιωτικής εκπαίδευσης αεροπόρων για το 2020-2021.



Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις «έχουν εκπληρώσει και θα συνεχίσουν να εκπληρώνουν το καθήκον τους για τη χώρα και το έθνος», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάσταση στη Μεσόγειο λέγοντας: «Είναι αδιαμφισβήτητο ότι θα κάνετε ό,τι χρειαστεί για χάρη της πατρίδας. Η παρουσία μας στους ουρανούς και η κυριαρχία μας δεν είναι αυτονόητα. Αντιμετωπίζουμε προκλήσεις. Θυμηθείτε τον ρόλο σας σε αυτόν τον αγώνα, σχεδιάστε και εκτελέστε αναλόγως κάθε σας αποστολή».

Επίσης τόνισε: «Πρέπει να αγωνιστούμε για να διατηρήσουμε τα σύνορα μας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να σταματήσουμε να παλεύουμε ή να εφησυχάσουμε. Κάντε ό,τι χρειαστεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση [οι εχθροί] δεν θα σας χαρίσουν τη ζωή».

«Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του έθνους μας, συμπεριλαμβανομένων των τουρκοκύπριων αδελφών μας, χωρίς να επιτρέψουμε την παραμικρή παραβίαση», είπε ο Ακάρ ενώ μετά το τέλος της ομιλίας του συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Αεροπορίας, πραγματοποίησε πτήση με F-16.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos