Γερμανία: Οι Ελεύθεροι Δημοκράτες θα συναντηθούν με τους Χριστιανοδημοκράτες και μετά τους Σοσιαλδημοκράτες

29 Σεπτεμβρίου 2021 16:11

Προτεραιότητα στους δεύτερους των εκλογών δίνουν οι Ελεύθεροι Δημοκράτες – Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Νέα συνάντηση με τους Πράσινους

Πρώτα με τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU) και εν συνεχεία με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) θα έχουν συνομιλίες οι «Ελεύθεροι Δημοκράτες» (FDP), με στόχο τον σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία, όπως δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του FDP, Φόλκερ Βίσινγκ.

Οι Ελεύθεροι Δημοκράτες δεν έδωσαν προτεραιότητα στον νικητή των εκλογών της 26ης Σεπτεμβρίου, δηλαδή τους Σοσιαλδημοκράτες.

Το Σάββατο, το κόμμα FDP, με επικεφαλής τον Κριστιάν Λίντνερ, θα επιδιώξει συνάντηση με εκπροσώπους της Χριστιανικής Ένωσης (CSU / CDU).

Ωστόσο, θα πρέπει να συμφωνήσει και η Χριστιανική Ένωση για την διεξαγωγή των συνομιλιών, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Θα ακολουθήσουν οι συνομιλίες με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) την Κυριακή.

Αλλά, προτού διαπραγματευτούν οι Ελεύθεροι Δημοκράτες με την Χριστιανική Ένωση και το SPD το Σαββατοκύριακο, θα συναντηθούν με τους Πράσινους την Παρασκευή.

Αυτή τη φορά, θα συμμετέχουν περισσότεροι απ΄ ότι στη σημερινή συνάντηση που ήταν μόλις τέσσερις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos