Βρετανία: Πέθανε ο βουλευτής από την επίθεση με μαχαίρι

15 Οκτωβρίου 2021 17:43

Η Αστυνομία ανακοίνωσε νωρίτερα ότι συνέλαβε έναν ύποπτο για την επίθεση

ΟΒρετανός βουλευτής Ντέιβιντ Άμες (David Amess) έχασε τελικά τη ζωή του μετά την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι το απόγευμα της Παρασκευής σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Συντηρητικός βουλευτής Sir David Amess, γνωστός για την στάση του υπέρ του Brexit μαχαιρώθηκε έξω από την εκκλησία των Μεθοδιστών Belfairs στο Leigh-on-Sea στο Έσσεξ γεγονός που προκάλεσε συναγερμό στην τοπική αστυνομία αλλά και σοκ στην πολιτική σκηνή της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε νωρίτερα ότι συνέλαβε έναν ύποπτο για την επίθεση και ότι δεν ψάχνει άλλον. Πιθανότατα κάποιος άνδρας τον μαχαίρωσε πολλές φορές, σημειώνει το Sky News.

Η Aστυνομία του Έσσεξ έγραψε νωρίτερα σε ανάρτησή της στο Twitter: «Κληθήκαμε σε αναφορές για μαχαίρωμα στην Eastwood Rd North λίγο μετά τις 12.05μμ. Ένας άνδρας συνελήφθη λίγο αργότερα & δεν αναζητούμε κανέναν άλλο. Θα σας μεταφέρουμε περισσότερες πληροφορίες όταν τις έχουμε».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos