Πέθανε η Υπουργός Εργασίας της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου

06 Ιουνίου 2022 22:42

 Πέθανε το βράδυ της Δευτέρας η Υπουργός Εργασίας της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Η Υπουργός νοσηλευόταν εδώ και τρεις εβδομάδες σε νοσηλευτήριο στην Αθήνα μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, αφού υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου. Η κατάσταση της υγείας της Υπουργού ήταν κρίσιμη και δυστυχώς άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή.

Aγγελτήριο για το θάνατο της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Με βαθύτατη θλίψη η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοινώνει πως η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 και 30 το βράδυ της 6ης Ιουνίου 2022, σε ηλικία 68 ετών στο Ιατρικό Κέντρο “Υγεία”, στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση εκφράζουν βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

Βαθύτατα θλιμμένος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για το θάνατο της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου. Με ανάρτησή του στο twitter ο κ. Αναστασιάδης, δηλώνει συγκλονισμένος από την απώλεια της αγαπημένης του Ζέτας.

«Ειλικρινή συλλυπητήρια στον υιό της Αχιλλέα και στα αδέλφια της Μαίρη και Δώρο. Η Ζέτα θα λείψει από όλους μας. Κυρίως όμως από την πατρίδα μας που χάνει μία έντιμη, ευφυή και αποτελεσματική υπουργό».

Είμαι βαθύτατα θλιμμένος. Η απώλεια της αγαπημένης μου Ζέτας με συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στον υιό της Αχιλλέα και στα αδέλφια της Μαίρη και Δώρο. Η Ζέτα θα λείψει από όλους μας. Κυρίως όμως από την πατρίδα μας που χάνει μία έντιμη, ευφυή και αποτελεσματική υπουργό

{https://twitter.com/AnastasiadesCY/status/1533891635175690240?s=20&t=AqCeX-7o5kA6OYCMTROfhw}

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos