Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι ανέφερε ο Νοστράδαμος για το τέλος της βασιλείας της

09 Σεπτεμβρίου 2022 11:10

Αυτή την Πέμπτη πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου, μια από τις σημαίνουσες προσωπικότητες στην ιστορία του κόσμου κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα.

Έγινε μάρτυρας πολλών από τα σημαντικότερα γεγονότα του πλανήτη κατά τη διάρκεια της μακροβιότερης βασιλείας στην ιστορία της χώρας της. Ο θάνατός της θα εκπληρώσει μια προφητεία του Νοστράδαμου πριν από σχεδόν 500 χρόνια, η οποία θα ανήγγειλε το τέλος του βρετανικού στέμματος.

Για το 2022, οι «προφητείες» του Νοστράδαμου περιλάμβαναν μια παγκόσμια αναταραχή, με φυσικά γεγονότα, την έναρξη ενός νέου παγκόσμιου πολέμου και τον αποχαιρετισμό μιας βασίλισσας, που θα προκαλούσε παγκόσμιο χάος και διαμάχες για την εξουσία, καθώς και την πτώση ενός μετεωρίτη, οικονομική κατάρρευση και σεισμούς.

Μόνο το 2019, ο Νοστράδαμος μάντεψε σωστά για την πυρκαγιά που κατέστρεψε τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στο Παρίσι και προέβλεψε ότι κατά τη διάρκεια του 2020 θα ήταν δυνατά τα εμπορικά διαστημικά ταξίδια, κάτι που επιχείρησε η εταιρεία Space X.

 {https://twitter.com/sharma97tara/status/1568089280354070528?s=20&t=GuSkxtMj4_bqu_ulTgTcng}

Στις αρχές του 2022, στο φόρουμ Above Top Secret, μια από τις πιο διάσημες εκδηλώσεις για τη θεωρία συνωμοσίας, εικάστηκε ότι μια από τις προφητείες του Νοστράδαμου που δημοσιεύτηκε το 1555 θα ταίριαζε απόλυτα με τη στιγμή που ζει το βρετανικό στέμμα.

Στο κείμενό του Century 8 Quatrain 97 ο Νοστράδαμος έγραφε: «Στο τέλος του πολέμου, οι μεγάλες δυνάμεις αλλάζουν. Κοντά στην ακτή γεννιούνται τρία όμορφα παιδιά. Θα καταστρέψουν τους ανθρώπους όταν ενηλικιωθούν. Θα αλλάξουν το βασίλειο και θα το δουν να μην μεγαλώνει πια».

Οι ειδικοί διαβεβαιώνουν ότι τα παιδιά αναφέρονται στους πρίγκιπες Ουίλιαμ, Ερρίκο και πριγκίπισσα Βεατρίκη, όλοι εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και του πρίγκιπα Φίλιππου. Ο πόλεμος θα είναι αυτός των Μαλβίνων που το Ηνωμένο Βασίλειο αμφισβήτησε με την Αργεντινή το 1982. Περιέργως, επτά ημέρες μετά το τέλος της σύγκρουσης, η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας γέννησε τον Γουίλιαμ, τον πρωτότοκο της.

Ενώ η ακτή θα μπορούσε να αναφέρεται στον ποταμό Τάμεση, ο οποίος διασχίζει το Λονδίνο, ή στον Ατλαντικό Ωκεανό, ο οποίος περιβάλλει το Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελεί θεμελιώδες κλειδί για τη βρετανική ταυτότητα, ως νησιωτική χώρα.

Έτσι, η προφητεία θα προειδοποιούσε ότι, μετά το θάνατο της βασίλισσας, η βρετανική μοναρχία θα ήταν καταδικασμένη να εξαφανιστεί και, παρεμπιπτόντως, θα αποτελούσε πρόγευση ότι ο νέος βασιλιάς Κάρολος Γ' δεν θα περάσει πολύ χρόνο στο θρόνο, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, ενώ ο διάδοχός του πρίγκιπας Γουίλιαμ θα μπορούσε να μετατρέψει τη χώρα σε δημοκρατία για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos