“Ο Πούτιν επιδεικνύει για άλλη μια φορά το νεοιμπεριαλιστικό σοβιετικό όραμά του”: Η Τζόρτζια Μελόνι κατά της ρωσική προσάρτησης των ουκρανικών περιοχών

30 Σεπτεμβρίου 2022 17:25

Πριν από λίγο το Γραφείο Τύπου των Αδελφών της Ιταλίας μετέδωσε τη δήλωση της ηγέτιδας των Αδελφών της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, σχετικά με την ανακοίνωση της Μόσχας περί προσάρτησης των τεσσάρων ουκρανικών περιοχών, σε συνέχεια του σχετικού δημοψηφίσματος των προηγούμενων ημερών.

“Η δήλωση προσάρτησης στη Ρωσική Ομοσπονδία τεσσάρων ουκρανικών περιοχών μετά τα δημοψηφίσματα-φάρσα που διεξήχθησαν υπό βίαιη στρατιωτική κατοχή δεν έχει καμία νομική ή πολιτική αξία” τονίζει η Μελόνι.

“Ο Πούτιν επιδεικνύει για άλλη μια φορά το νεοιμπεριαλιστικό σοβιετικό όραμά του που απειλεί την ασφάλεια ολόκληρης της ηπείρου. Αυτή η περαιτέρω παραβίαση των κανόνων συνύπαρξης μεταξύ των εθνών από τη Ρωσία επιβεβαιώνει την ανάγκη για συμπάγεια και ενότητα των δυτικών δημοκρατιών” ολοκληρώνει στο μήνυμά της η ηγέτιδα του Ιταλικού κόμματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos