300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Πούτιν: Με αλεξίσφαιρο στις δημόσιες εκδηλώσεις - Ενισχύεται η προσωπική του ασφάλεια

05 Ιουνίου 2024 16:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πούτιν: Με αλεξίσφαιρο στις δημόσιες εκδηλώσεις - Ενισχύεται η προσωπική του ασφάλεια

test2

test2

Σύμφωνα με Ρώσο αξιωματούχο το Κρεμλίνο βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλό συναγερμό μετά τη δολοφονία του Ιάπωνα πρωθυπουργού και την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού

Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας αύξησαν το ήδη υψηλό επίπεδο προστασίας του Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος, κατόπιν σύστασης των υπηρεσιών ασφαλείας, άρχισε να φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο στη διάρκεια δημόσιων εκδηλώσεων σε εξωτερικούς χώρους, δήλωσαν δύο Ρώσοι αξιωματούχοι στην εφημερίδα The Moscow Times και το επιβεβαίωσε πηγή προσκείμενη στο Κρεμλίνο.

Το Κρεμλίνο - που βρίσκεται ήδη σε αυξημένο συναγερμό ασφαλείας λόγω της εισβολής του στην Ουκρανία - έχει θορυβηθεί από τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον υψηλόβαθμων πολιτικών στην Ευρώπη και την Ασία και έχει ενισχύσει την ασφάλεια του Πούτιν ως απάντηση. Μεταξύ των παραγόντων κινδύνου για το Κρεμλίνο είναι το ένταλμα σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) για τον Πούτιν που κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου, καθώς και ο κίνδυνος επιθέσεων με ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, οι δολιοφθορές και οι επιθέσεις από ριζοσπαστικούς ισλαμιστές, δήλωσε ένας εκ των δύο αξιωματούχων.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το Κρεμλίνο βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλό συναγερμό μετά τη δολοφονία του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε το 2022 και την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο τον περασμένο μήνα.

«Το Κρεμλίνο λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια του Βλαντίμιρ Πούτιν. Προστατεύεται από έναν ολόκληρο στρατό ορατών και αόρατων φρουρών», δήλωσε στους The Moscow Times Ρώσος αξιωματούχος που παρακολούθησε την παρέλαση της Ημέρας της Νίκης στις 9 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, ο οποίος έχει δει τον Πούτιν αυτοπροσώπως αρκετές φορές κατά τη διάρκεια δημόσιων εκδηλώσεών του, ο Ρώσος ηγέτης άρχισε να φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο το 2023, κατόπιν σύστασης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) και της προεδρικής υπηρεσίας ασφαλείας.

«Φέτος, στις 9 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της παρέλασης, φορούσε σίγουρα ένα κρυφό γιλέκο αλεξίσφαιρης θωράκισης. Και αυτή η προφύλαξη, πιστεύω ότι είναι η σωστή» δήλωσε Ρώσος αξιωματούχος που ήταν παρών στην Κόκκινη Πλατεία κατά τη διάρκεια της παρέλασης. «Ο Θεός προστατεύει τους προσεκτικούς» δήλωσε ο δεύτερος αξιωματούχος.

Η Τζέιντ Μίλερ, μια Βρετανίδα σύμβουλος σε θέματα ασφαλείας, κατόπιν αιτήματος των The Moscow Times εξέτασε βίντεο από την ομιλία του Πούτιν στην παρέλαση της 9ης Μαΐου 2024 και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ρώσος πρόεδρος φορούσε όντως αλεξίσφαιρο γιλέκο. «Ο Πούτιν φαίνεται να περπατάει με μάλλον άκαμπτο τρόπο και δεν εμφανίζονται φυσικές πτυχές στο πίσω μέρος του παλτού του όταν περπατάει και σφίγγει τα χέρια του στρατιωτικού προσωπικού» δήλωσε η Μίλερ. «Το πάνω μέρος του σώματος του Πούτιν φαίνεται αφύσικο και οι ώμοι του φαίνονται μάλλον φαρδιοί και τετράγωνοι, ενώ δεν φαίνονται το σχήμα της πλάτης και οι ωμοπλάτες του».

Σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα, η συμπεριφορά του Ρώσου προέδρου υποδηλώνει ότι φοράει κάτι κάτω από το παλτό του που τον κάνει να αισθάνεται άβολα όταν περπατάει. «Σε αρκετές περιπτώσεις ανασηκώνει και διορθώνει τους ώμους του, υποδηλώνοντας δυσφορία από τον τρόπο με τον οποίο το αλεξίσφαιρο γιλέκο κάθεται στους ώμους του και όταν φοριέται για μεγάλο χρονικό διάστημα, το βάρος του μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και δυσφορία».

«Ο Πούτιν φαίνεται να κρατάει το παλτό του ψηλά και να ελέγχει αν είναι κουμπωμένο, σαν να προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν μπορεί να δει τι κρύβει κάτω από το παλτό. Κατά την επαγγελματική μου άποψη, ο Πούτιν φοράει κάποιας μορφής βαλλιστική άμυνα ενώ παρευρίσκεται στην παρέλαση», κατέληξε η Μίλερ.

Επίσημα, το Κρεμλίνο απορρίπτει την ανάγκη λήψης αυξημένων μέτρων ασφαλείας για τον πρόεδρο Πούτιν. «[Τα μέτρα ασφαλείας] βρίσκονται στο συνηθισμένο επίπεδο. Αυτό που γίνεται είναι αυτό που χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προέδρου», είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ στα μέσα Μαΐου, σχολιάζοντας τις απόπειρες δολοφονίας του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο.

Στην πραγματικότητα, οι ειδικές υπηρεσίες ελέγχουν σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής του Πούτιν, μέχρι και τον έλεγχο όλων των γευμάτων του για δηλητήριο με τη χρήση φορητού εργαστηρίου, δήλωσε πηγή προσκείμενη στο Κρεμλίνο.

«Ο πρόεδρος έχει προσωπικούς σεφ που ταξιδεύουν πάντα μαζί του. Τα προϊόντα για τα γεύματα του πηγαίνουν επίσης μαζί του», δήλωσε η πηγή στους Moscow Times. «Αλλά ακόμη και τότε, υπάρχει πάντα μια ειδική ομάδα αξιωματικών οι οποίοι ταξιδεύουν με τον Πούτιν και ελέγχουν όλα τα γεύματα πριν τα φάει εκείνος».

Ο Πούτιν λαμβάνει σοβαρά υπόψη του την ασφάλειά του και, σε αντίθεση με πολλούς ηγέτες άλλων χωρών, ακούει πάντα τις διαρκώς νέες απαιτήσεις των φρουρών του, δήλωσε στους Moscow Times ο Αντρέι Σαλντάτοφ, ο οποίος ειδικεύεται στην έρευνα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών: «Ο Πούτιν είναι ένας μάλλον μοναδικός ηγέτης στο ότι συνήθως συμφωνεί να αυξήσει την ασφάλεια, να επεκτείνει την περίμετρο ασφαλείας, όταν το ζητούν οι φρουροί του. Συνήθως άλλοι ηγέτες βρίσκονται σε συνεχή σύγκρουση με τους φρουρούς τους, αλλά όχι ο Πούτιν. Σχεδόν πάντα συμφωνεί με τις απαιτήσεις τους. Και τώρα, νομίζω, ακόμη περισσότερο».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030 κεντρικό θέμα της συνάντησης των 13 Περιφερειαρχών της χώρας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (Bίντεο)
  • Θανάσης Μαρινόπουλος: Τι θέλει ο Άνθρωπος...
  • Επικοινωνία Μητσοτάκη με Σίσι για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά - Ελληνική αντιπροσωπεία μεταβαίνει στην Αίγυπτο τη Δευτέρα (Βίντεο)
  • Την προστασία των ιδιοκτησιών που επί 40 χρόνια βρίσκονταν εντός των ορίων οικισμών κάτω των 2000 κατοίκων, ζητά με απόφασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο
  • Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα έχουν αύριο Παρασκευή οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας
  • Μαρινάκης για Σινά: Παραμένουμε στη δέσμευση Σίσι για διατήρηση του λατρευτικού ελληνορθόδοξου χαρακτήρα της Μονής
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Politico: Ο Σαρλ Μισέλ συνωμοτ...
Μίτσκοσκι: Η νέα κυβέρνηση θα... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Δείτε πόσοι γιατροί θα ενισχύσουν το Κέντρο Υγείας το καλοκαίρι – Αριθμός και ειδικότητες που το στελεχώνουν σήμερα (Βίντεο)

Πάρος: Δείτε πόσοι γιατροί θα ενισχ...

27 Μαϊος 2025
Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημάτων πρόκειται να λειτουργήσουν με αυτοματοποιημένο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης (Βίντεο)

Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημ...

28 Μαϊος 2025
Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβητικός Διάπλους και Παραδοσιακό Πανηγύρι στο νησάκι της Αγ. Καλής (Βίντεο)

Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβη...

29 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Η Αντίπαρος στην πρώτη πεντάδα των γαμήλιων προορισμών (βίντεο)

Η Αντίπαρος στην πρώτη πεντάδα των...

30 Μαϊος 2025
Πρωταθλητής Ευρώπης για 8η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας (βίντεο)

Πρωταθλητής Ευρώπης για 8η φορά ο Λ...

30 Μαϊος 2025
Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής στην Λιμενική Αρχή Σίφνου, μετά παρουσίας του στη δεσποτική εορτή της Αναλήψεως

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος–...

30 Μαϊος 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ