Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 - Psts.gr

O Δήμος Ρόδου-Γραφείο Μεσαιωνικής Πόλης & Μνημείων και Το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο, σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βακόνδιος, την Πέμπτη 07 Ιουνίου επισκέφθηκε την Κέα όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού κο Αντώνη Δεμέναγα και κατόπιν περιόδευσε στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 15:59

Συλλήψεις σε Πάρο και Ρόδο

Συνελήφθησαν χθες (10.06.2012), σε διαφορετικές περιπτώσεις στη Ρόδο και την Πάρο, δυο (2) άτομα από τα οποία ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν κατηγορούμενοι για κλοπές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί το Σαββάτου 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών η προγραμματισμένη εθελοντική δράση καθαρισμού του πευκόφυτου χώρου γύρω από το σχολείο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί το Σαββάτου 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών η προγραμματισμένη εθελοντική δράση καθαρισμού του πευκόφυτου χώρου γύρω από το σχολείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos