Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 - Psts.gr

Ανταποκρινόμενοι στο έγγραφο αίτημα (υπ΄αρ. πρωτ. 13005 της 1ης Αυγούστου) του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, με το οποίο ζητούσε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όταν, ένας φορέας επιτυγχάνει τ άριστα σχεδόν σε όλους τους στόχους & σκοπούς που εξυπηρετεί άρτια το κοινό [ σ υ μ φ έ ρ ο ν ] του Δήμου των πολιτών της, Πάρου. Τότε, ο ρ θ ώ ς

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Την τρίτη και τελευταία ημέρα του Hellenic Match Racing Tour της Αθήνας η αγωνία κορυφώθηκε καθώς οι τελευταίες μονομαχίες έκριναν και τον πρωταθλητή της φετινής διοργάνωσης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 17:09

Ο Χ.Κόκκινος σε εκδήλωση της unicef στη Ρόδο

Ο κ. Χ. Κόκκινος παρευρέθη την Κυριακή 28/9/2014 το βράδυ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Sheraton Rhodes Resort μέλος της Starwood Hotels & Resorts , Inc. για την παρουσίαση του προγράμματος Road 2 Awareness .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα πλαίσια της δημιουργίας μητρώου ενεργών πολιτιστικών συλλόγων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παρακαλείσθε να μας υποβάλετε τα παρακάτω:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον Νίκο Συρμαλένιο βουλευτή Κυκλάδων, τον Νίκο Μανιό μέλος της ΚΕ και την Άννα Μαυρουδή περιφερειακή σύμβουλο Ν.Αιγαίου επισκέφθηκαν από 26 έως 28/9 τη Σίφνο και τη Μήλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου παρεδόθη από τον κ. Γεώργιο Βακόνδιο (πολιτευτή Κυκλάδων) ένα νοσοκομειακό κρεβάτι και ένας συμπυκνωτής οξυγόνου στον Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και Κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πλοίο της Greenpeace Rainbow Warrior III επισκέφθηκε χτες το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, συνοδευόμενος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενας άνθρωπος έπεσε στις ράγες του μετρό στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

...τον Σεπτέμβριο στα Public Συντάγματος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos