Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

«Προσοχή , υπάρχει πρόβλημα αλλεργίας γιατί οι Φθινοπωρινές αλλεργίες είναι εξίσου ενοχλητικές με αυτές της Άνοιξης και παρά την χρονική διαφορά που τις χωρίζει, έχουν παρόμοια συμπτώματα και αρκετές κοινές αιτίες»αναφέρει ο διαπρεπής Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Μηνάς Ν. Αρτόπουλος, Διευθυντής του Τμήματος Χειρουργικής Τραχήλου-Θυρεοειδούς της ΩΡΛ κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ» και προσθέτει με έμφαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμάνι του Κουφονησίου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ” Ν.Νάξου 62 , 72χρονος,ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (13.09.2016) το απόγευμα στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 55χρονος υπήκοος Πολωνίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου, για αποπλάνηση παιδιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης για την απόκτηση πιστοποιητικού «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» του ΕΦΕΤ, με σκοπό την αρμονική λειτουργία των επιχειρήσεων.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των επιδοτούμενων προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-25 με μοναδικό κόστος το ποσό των 30 ευρώ το οποίο αφορά το παράβολο για τις εξετάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εναρκτήριο λάκτισμα της σκληρής διαπραγμάτευσης για τα εργασιακά δίνει σήμερα η πρώτη φθινοπωρινή συνάντηση του υπουργού Εργασίας με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την εμπλοκή των οδηγών λεωφορείων και τρόλεϊ στον έλεγχο κομίστρου με την παροχή οικονομικού κινήτρου έως 6 ευρώ την ημέρα υπό προϋποθέσεις προτείνει η διοίκηση της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) στους εργαζομένους, εντάσσοντάς την στο υπό διαβούλευση κείμενο της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eλάχιστοι είναι εκείνοι πλέον που δεν διατηρούν τουλάχιστον έναν λογαριασμό σε κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο προσωπικός γιατρός του Σιμόν Πέρες δήλωσε σήμερα ότι ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ και νομπελίστας Ειρήνης είναι σε κρίσιμη κατάσταση αλλά οι πιθανότητες επιβίωσης που έχει είναι «μάλλον καλές» μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 11:44

Πληγή το Brexit για την αγροτική παραγωγή

Προβλήματα που ούτε καν είχαν φανταστεί οι υποστηρικτές της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ καλείται τώρα να αντιμετωπίσει με όποιον τρόπο μπορεί η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, παρότι η χώρα τυπικά δεν έχει ακόμη αποχωρήσει από την Ενωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos