Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στο Κ.Η.Φ.Η. στη Νάουσα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για 14η συνεχή χρονιά η κοπή της Βασιλόπιτας παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, πολλών δημοτών μας και ωφελούμενων του προγράμματος με τις οικογένειές τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σύλλογος ενημερώνει ότι έπειτα από την γενική συνέλευση του συλλόγου, όπου έγινε απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικός απολογισμός δεν κατέστη συνατόν να πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων στις 28 Φεβρουαρίου, θα αναφερθούμε αναλυτικότερα σε κάποιες από αυτές τις σπάνιες παθήσεις, καθώς και τον πιθανό ρόλο της διατροφής στη διαχείριση ή την αντιμετώπισή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέστρεψε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο πρωινό δρομολόγιο για τα νησιά των Κυκλάδων το Blue Star Delos.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέστρεψε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο πρωινό δρομολόγιο για τα νησιά των Κυκλάδων το Blue Star Delos.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, η ετήσια γιορτή του Πελοποννησιακού Αμπελώνα και Οίνου στον υψηλής αισθητικής χώρο του Μουσείου Αυτοκινήτου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνωρίζατε ότι και στην Σύρο, υπήρχε το σπάσιμο των Πήλινων;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην International Fair of Tourism (IFT) στο Βελιγράδι (22-25/2), όπου πήρε μέρος μέσω του ΕΟΤ στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης και πρωτοποριακής στρατηγικής προβολής και προώθησης που ακολουθεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλειστοί οι Βρεφονηπιακοί σταθμού Παροικίας «Τα Μελισσάκια» και του Παιδικού σταθμού Αρχιλόχου «Τα Δελφινάκια» για την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ημέρα σημαντικών αναμετρήσεων είναι η σημερινή, όπου υπάρχει δράση σε Σούπερλιγκ, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία. Κλείνει η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα με το κρίσιμο παιχνίδι Ατρόμητος – ΑΕΚ, στην Ισπανία η Λεβάντε παίζει τα «ρέστα» της κόντρα στην Μπέτις και στην Ιταλία η Νάπολι έχει δύσκολη έξοδο κόντρα στην Κάλιαρι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos