Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον επαρχιακό δρόμο Ταλάντων – Ερμούπολης. Δίκυκλη μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα η 35χρονη οδηγός να χτυπήσει στο κεφάλι και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του νησιού με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποχωρήσεις δημοτικών συμβούλων της παράταξης της πλειοψηφίας!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στην Έκτακτη Συνεδρίαση { α) λόγω του κατεπείγοντος του 1ου θέματος ως προς την άμεση ανάγκη συνέχισης της διαγωνιστικής διαδικασίας με την έγκριση του πρακτικού Αποσφράγισης Προσφορών του Πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων θέρμανσης και κίνησης (πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη αμόλυβδης) για την κάλυψη των αναγκών των κτιρίων, των υπηρεσιακών αυτοκινήτων και των μηχανημάτων έργου της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, β) λόγω του κατεπείγοντος του 2ου και 3ου θέματος ως προς την άμεση ανάγκη για την αντιπυρική περίοδο με την έγκριση δέσμευσης και ανάθεσης ποσών για καύσιμα εθελοντικών οργανώσεων οικονομικού έτους 2018 της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, γ) λόγω του κατεπείγοντος του 4ου θέματος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αριθμητικά στατιστικά στοιχεία των επιβατικών αεροπορικών αφίξεων στο νησί της Πάρου μιλούν από μόνα τους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 14:18

Συμμετοχή του ΝΟΠ στο SyrosTriathlon

Η χειμερινή αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Πάρου συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο SyrosTriathlon από τις 21 Ιουνίου έως και τις 24 Ιουνίου 2018 που διεξήχθη στη Σύρο.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σην τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα επαρχεία αναφέρεται ο Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Κώστας Μπιζάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή (06/07) σήμερα, το κουπόνι είναι μικρό, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σας γνωρίζουμε ότι την 21/6/18 18.30 μ.μ παρουσιάστηκε στο Μουσείο Μπενάκη το βιβλίο του Καθηγητή κ. Δημητρίου Σκιλάρντι Εφόρου Αρχαιοτήτων ε.τ. με τίτλο «Κουκουναριές Πάρου: Οι ανασκαφές και η ιστορία μιας πανάρχαιης ακρόπολης του Αιγαίου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει πως παραδόθηκαν για χρήση τα παρακάτω τμήματα του έργου: «Βελτίωση/κατασκευή οδικού δικτύου Αεροδρόμιο - Φηρά - Βουρβούλος - Οία στη Ν. Θήρα (Ν1800b)»:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos