Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Εντυπωσιακές εικόνες με δελφίνια να «χορεύουν» στη θάλασσα στην περιοχή του Θεολόγου στη Φθιώτιδα κατέγραψε η κάμερα της ομάδας «Up Drones».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στιγμές αγωνίας έζησαν την Κυριακή παραθεριστές και κάτοικοι των Μαλίων στην Κρήτη, καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων, έως 8 μποφόρ, και των μεγάλων κυμάτων επτά άνθρωποι κινδύνευσαν από πνιγμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με νταούλια, ζουρνάδες, παραδοσιακούς χορούς και διθυραμβικά σχόλια γιόρτασαν οι Τούρκοι, το απόγευμα της Κυριακής, την έναρξη του δρομολογίου Τσεσμέ- Λαύριο με πλοίο της Aegean Seaways.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σπίτια που είναι σαν να κρέμονται από τον βράχο, το γαλάζιο του Αιγαίου και φυσικά τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος κάνουν τη Σαντορίνη έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νέος Ποινικός Κώδικας που τέθηκε σε ισχύ από από σήμερα, 1η Ιουλίου, δίνει το δικαίωμα απόλυσης από τις φυλακές στους πολυισοβίτες της 17Ν, ανάμεσά τους και στον αρχηγό της τρομοκρατικής οργάνωσης, Αλέξανδρο Γιωτόπουλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να παντρεύτηκαν πριν από δύο μήνες, όμως την Κυριακή έκαναν τη γαμήλια δεξίωση τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρό μήνυμα νίκης και ανανέωσης έστειλαν οι πολίτες της Μυκόνου και της Άνδρου κατά την πρόσφατη περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες κ. Φίλιππου Φόρτωμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε νέα Διαβαθμιδική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου για την εκτέλεση του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που τοπικά θα φτάνουν τους 40 ως 41 βαθμούς Κελσίου, θα επικρατήσουν στη χώρα μας από την Τετάρτη έως την Παρασκευή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 14:51

Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δήμο Πάρου

Ο ∆ήµος Πάρου, προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη 10 ναυαγοσωστών, µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) µηνών, σύµφωνα µε την υπ΄ αριθµ. 140/2019 Απόφαση ∆ηµοτικού Συµβουλίου ∆ήµου Πάρου και τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 143Α/28-6-2007) «Κώδικας Κατάστασης ∆ηµοτικών & Κοινοτικών Υπαλλήλων» όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει από το άρθρο 116 του ν. 4547/2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos